Prima intalnire: cum sa te imbraci ca sa faci impresie buna

Duminica, 25 Martie 2012, ora 14:05
4426 citiri
Prima intalnire: cum sa te imbraci ca sa faci impresie buna

De obicei, la prima intalnire, oamenii se imbraca astfel incat sa impresioneze, iar pregatirea pentru un astfel de eveniment te poate aduce in pragul unei crize de nervi. Prima impresie poate fi importanta pentru ca poate reprezenta debutul unei relatii, deci tinutele trebuie alese cu grija.

Cand este vorba de o prima intalnire, "mai putin inseamna mai mult". Evita sa porti haine prea provocatoare, prea mult luciu de buze sau accesorii extravagante. Alege tinute simple, dar nu foarte banale si nu uita sa-ti pastrezi naturaletea. Personalitatea trebuie sa fie cel mai potrivit accesoriu.

Nu te imbraca chiar prea simplu

Barbatii remarca detalii evidente. De aceea, nu te imbraca prea simplu - jeansi si tricou - la o intalnire romantica. Daca totusi apelezi la jeansi, incearca sa ii alegi in concordanta cu locul intalnirii si evita unii prea rupti.

Nu expune prea mult

Senzualitatea este o chestiune delicata, pentru ca barbatii te pot usor lua drept o alta femeie - una care, de exemplu, nu cauta o relatie. Evita tinutele prea sexy si alege mai degraba elemente elegante. Fiecare femeie are o parte a corpului de care ii place. Ar trebui sa pui in evidenta acea parte a trupului care este in avantajul tau - un gat frumos, picioare frumoase etc.

Nu exagera cu imprimeurile

O astfel de intalnire nu este momentul potrivit pentru a incerca noi tendinte sau combinatii de haine. Imprimeurile grafice prea puternice nu sunt recomandate la o intalnire romantica, pentru ca unii barbati nu au acelasi simt atunci cand este vorba de culori si forme. Alege mai degraba imprimeuri florale mici sau artistice sau combinatii de culori pe fond alb sau negru.

Evita negrul din cap pana in picioare

Desi este o alegere sigura, include putina culoare - piersica, de exemplu - pentru a da impresia de caldura si veselie.

Nu alege tinute de birou

Daca insa pleci de la serviciu, poti adapta o tinuta office in ceva feminin. Alege o bluza romantica din matase, pantofi cu toc si bijuterii frumoase. Sau alege un top cu bretele subtiri pentru pantalonii cu o linie de obicei mai severa.

Nu purta cei mai extravaganti pantofi pe care ii ai in garderoba

Se stie ca majoritatea barbatilor sunt atrasi de clasicii pantofi cu toc inalt si subtire. Ar trebui sa eviti insa tocurile prea inalte la prima intalnire, pentru a nu te simti prea inconfortabil si a putea sa te bucuri de eveniment. Trebuie sa te simti libera sa te misti si poate sa si dansezi.

Trucuri:

Daca esti o persoana romantica, alege o bluza draguta cu o funda in talie, in culori calde - piersica, roz pudrat.

Pentru o tinuta mai eleganta, alege o camasa clasica, simpla, accesorizata cu o brosa sau orice alta bijuterie.

Nu purta pantofi sport la prima intalnire, mai ales daca ai trecut de 20 de ani.

Daca esti scunda, nu purta jeansi mulati si balerini.

Nu alege palarii extravagante. Ai grija ca parul sa fie curat si natural, fara a-l coafa prea studiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta prima intalnire, #sfaturi prima intalnire, #sfaturi vestimentare , #Tinute seara