Ceas de snorkeling pentru orice tinuta. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
1935 citiri
Ceas de snorkeling pentru orice tinuta. Ce ti-ai putea dori mai mult?
Foto: watches-world.com

Daca bijuteriile colorate iti inveselesc zilele si tinutele, un ceas care sa-ti aduca aminte de escapadele la snorkeling e tot ce ti-ai mai putea dori in aceasta vara!

Business24 iti recomanda II Giardino Marino, o adevarata opera de arta prezentataa recent de cei de la Bvlgari. Este vorba despre un ceas ce infatiseaza ludic un peisaj subacvatic de vis: un banc de pesti, stele de mare, corali, toate pictate si asamblate manual pe un fundal albastru-inchis.

Ceasul este o noua dovada a dragostei pe care bijutierii Bvlgarii o poarta naturii, ce au ales sa invoce acum apele adanci si pure ale oceanului.

Si, pentru ca este dedicat in totalitate vietii marine, trebuie sa stii ca va rezista unei sesiuni de snorkeling intrucat face fata unei adancimi de pana la 30 de metri.

Ceasul vine cu un mecanism de claibru BVL263, tourbillon, cu 40 de pietre, dezvaluit spectaculos pe suprafata ceasului.

Carcasa are 37 mm x 10,7 mm, fiind din aur roz de 18 carate. In ceea ce priveste cadranul, ai doua optiuni: fie varianta cu 36 de diamante incrustate, fie cea cu numele brandului Bvlgari inscriptionat.

Oricare ar fi cel pe placul tau, nu ar trebui sa mai stai prea mult pe ganduri: doar 50 de exemplare au fost create din fiecare model.

In rest, ceasul are o bratara din piele de aligator vopsita albastru, incuietoare din aur roz de 18 carate si are o rezerva de energie de pana la 64 de ore.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas snorkeling, #ceas femei marin, #ceas Bvlgari II Giardino Marino , #Tinute