Cheama primavara cu un ceas vesel si elegant

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 00:00
3146 citiri
Cheama primavara cu un ceas vesel si elegant

Opteaza pentru un ceas vesel si feminin, care sa aduca primavara mai repede, cel putin pe tinuta ta. Indiferent cat de sobru trebuie sa te imbraci zi de zi, un ceas cu pietre colorate te va scoate din anonimat.

Un ceas colorat nu inseamna o combinatie de foarte multe culori. Chiar si un ceas alb cu o forma fina si rosie pe cadran, precum propunerea Blancpain, poate face minuni.

Daca indraznesti mai mult, poti alege o combinatie de aur alb cu diamante verzi sau aur roz cu pietre pretioase rosii. Cei de la Backes & Strauss London s-au pregatit pentru provocarea ta.

Tot ei s-au pregatit si cu un model cu o curea din piele, in cazul in care nu-ti sta in fire sa porti bratari.

Daca esti un spirit mai ludic, poti merge si pe combinatia de culori plus imaginatie: TinkerBell din diamante pe un cadran rosu rubiniu.

Iata care sunt, mai exact, propunerile noastre pentru tine:

Van Cleef & Arpels - Lady Arpels Feerie Rouge

Lady Arpels Feerie Rouge este reinterpretarea ceasului Feerie, avand un diametru de 38 de milimetri, cadran emailat rosu rubiniu decorat cu diamante albe.

Ceasul are mecansim Jaeger-LeCoultre 846 dezvoltat special pentru brandul Van Cleef & Arpels si vine cu bratara din satin maro sau gri, dar si in varianta pe rosu, din piele de crocodil.

Backes & Strauss London - The Princess collection

Ceasurile din colectia "The princess" au carcasa din aur alb sau aur roz si au incastrate diamante. Bratarile sunt realizate din cateva verigi decorate cu 136 de pietre pretioase care cantaresc, doar cele de pe bratara, 18.57 de carate.

In 2014 brandul a prezentat trei editii colorate: Verde Smarald, Rosu Trandafir si Albastru Catifea.

Backes & Strauss London - Regency England

Daca preferi ca ceasul tau sa nu aiba atatea diamante, ai varianta cu bratara din piele.

Blancpain Valentine's Day 2014

O varianta perfecta si pentru o tinuta business dar si pentru una casual este Blancpain Valentine's Day 2014, un ceas mecanic de calibrul Blancpain 1150 si o rezerva de putere de aproximativ 100 de ore.

Ceasul a fost lansat intr-o editie limitata de 99 de exemplare, iar penturu a obtine unul, trebuie sa-i contactezi pe cei de la Blancpain.

O.D.

#ceasuri primavara, #ceas femei colorat, #ceas lux femei , #Tinute