HYT H2 Tradition, ceasul hidromecanic al gentlemanului stilat (Video)

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
5537 citiri
HYT H2 Tradition, ceasul hidromecanic al gentlemanului stilat (Video)
Foto: HYT Watches

Elvetienii de la HYT se pregatesc sa lanseze cea mai noua versiune a ceasului H2, acum intr-o reinterpretare care imbratiseaza forme retro.

Ceasul de lux in editie limitata va fi expus in cadrul Salonului International de Inalta Orologerie (SIHH) 2016 si promite sa fie un accesoriu remarcabil, arata Luxatic.

HYT H2 Tradition este o mostra de ingeniozitate tehnica, etaland un complex mecanism APRP realizat manual care foloseste lichidul filtrat prin diverse tuburi pentru a indica ora exacta.

Foto: monochrome-watches.com

De altfel, designul mecanismului de pe H2 Tradition reda stilul unui motor clasic cu doi cilindri, iar cadranul sau este impartit in doua sectiuni asemanatoare ceasurilor de bord ale automobilelor retro.

Carcasa ceasului este realizata din aur alb de 18 karate si titan, in vreme ce alte elemente din aur rosu au fost adaugate cadranului acestui accesoriu stilat.

Foto: Ablogtowatch.com

HYT H2 Tradition impresioneaza prin tenta albastra data unor elemente decorative, precum bratara din piele de aligator, acele minutar si secundar ale ceasului sau chiar lichidul de culoare albastra care indica ora.

Pe scurt, ai de a face cu o piesa inovativa iesita din mainile orologierilor de la HYT, produsa intr-o serie limitata de doar 50 de exemplare, fiecare dintre acestea avand un pret de 189.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas lux, #accesoriu retro, #ceas HYT H2 Tradtion , #Tinute