Made-to-measure, direct online. Util, nu-i asa?

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 00:00
2435 citiri
Made-to-measure, direct online. Util, nu-i asa?
Foto: Pixabay

Iti doresti tinute impecabile, adaptate constitutiei tale, insa nu ai timp de deplasari si masuratori la croitor? Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji, pentru ca poti avea toate acestea la un click distanta.

Business24 iti propune sa arunci un ochi asupra aplicatiei lansate saptamana aceasta de producatorul Braiconf, prima de acest tip din Romania, s-ar putea sa iti placa.

Modulul online made-to-measure permite comandarea unei camasi ce respecta toate particularitatile tale, fara a mai fi necesare masuratorile realizate de persoane specializate.

Camasile made to measure sunt create dupa un tipar personalizat, adaptandu-se stilului tau de viata si situatiilor in care vei purta camasa. Aplicatia genereaza randari, in mod automat, pentru fiecare selectie.

Gradul de personalizare al unei camasi este unul foarte mare, incluzand detalii precum tipar (cambrat sau clasic), tesaturi, culori, nasturi, modelul gulerului, modelul mansetelor, pozitionarea buzunarului, forma si culorile garniturilor, pana la fontul cu care sa fie realizata monograma.

Fiecare modificare este actualizata in timp real in randare, astfel incat tu sa poti vizualiza, in orice moment statusul realizarii camasii.

"Noi, in cadrul Braiconf, credem ca traditia este principalul motor pentru inovatie. De aceea, am dezvoltat acest modul online made-to-measure care inglobeaza toata experienta Braiconf, de 65 de ani in realizarea camasilor.

Deoarece camasile pe masura reprezinta un segment in crestere, ne dorim ca pe aceasta cale sa reafirmam leadership-ul Braiconf in realizarea camasilor pentru domni de toate varstele" a declarat Madalina Dragan, Director General in cadrul Braiconf.

Forma corpului, largimea manecii, grosimea gatului, circumferinta pieptului, linia abdomenului si dimensiunea bazinului sunt toate elemente ce, odata inscrise de catre tine in acest modul, te asigura ca va purta o camasa cu un design conform stilului si proportiilor tale.

Iar detalii ca tipul nasturilor si inchiderea, modelul gulerului sau felul in care este realizata cusatura, fac diferenta intre o camasa produsa in serie si una realizata pentru tine, in mod deosebit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#made to measure online, #serviciu croitorie online, #Braiconf made to measure online , #Tinute