Multicolorul este noul negru: Ce combinatie preferi?

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 00:00
2605 citiri
Multicolorul este noul negru: Ce combinatie preferi?
Foto: luxurylaunches.com

Geanta poate fi solutia pentru a scoate din anonimat o tinuta de toamna, iar marii designeri s-au gandit deja la acest lucru. Dolce & Gabanna, spre exemplu, tocmai a lansat varianta in miniatura a gentilor sale Sicily, o colectie ce genti in combinatii multicolore inedite.

De la roz, bleu ciel, verde lime sau galben, combinatia din colectia in editie limitata Mini Mix Sicily a fost propusa la timp pentru a concura cu colectiile NN14 de la Louis Vuitton sau DYOB de la Fendi.

Casa de moda nu se afla la prima colectie Sicily, iar succesul colectiei anterioare pare ca i-a incurajat pe designeri. Geanta Sicily a fost lansata pentru colectia de primavara-vara 2008-2009.

De aceasta data, insa, pielea luxoasa de sarpe si crocodil ce imbraca gentile in miniatura este vopsita intr-o varietate mare de nuante dulci.

Astfel, gentile Mini Mix Sicily in editie limitata au dat nastere unui nou crez printre iubitoarele de genti: multicolorul este noul negru.

Poti comanda si tu o astfel de geanta online, daca nu ai drum curand pana la unul dintre magazinele D&G. O geanta multicolora din colectia Mini Mix Sicily costa 995 de euro si poate fi livrata si in Romania.

Tie ce combinatie iti place?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#genti multicolore, #genti multicolore Dolce Gabanna, #Mini Mix Sicily Dolce Gabanna, #Mini mix D G , #Tinute