Se poarta costumele business de lux, croite la comanda. Unde gasesti cele mai elegante costume barbatesti?

Luni, 19 Mai 2014, ora 11:57
4789 citiri
Se poarta costumele business de lux, croite la comanda. Unde gasesti cele mai elegante costume barbatesti?

Orice om de afaceri sau persoana care lucreaza in acest domeniu stie cat de important este sa aiba o tinuta exemplara atat la job, cat si la intalnirile cu partenerii. Un loc aparte in toata aceasta imagine este ocupat de costumul business.

Departe de a fi un ansamblu vestimentar banal si invechit, costumul business este ca o carte de vizita pentru cel care il poarta, asadar nimic ieftin si de slaba calitate nu-i poate fi asociat.

Costume business de lux, facute la comanda

Un barbat care tine la imaginea sa si doreste a-si puna in valoare autoritatea si statutul ar trebui sa opteze pentru un costum business de lux, caruia sa-i adauge si o atitudine pe masura. In magazinele clasice re retail, exista o gama destul de variata de modele de costume business, insa cele mai multe se pot gasi pe game de marimi restranse, fiind realizate dupa anumite masuri prestabilite.

Toate aceste costume disponibile in magazine, nu pot fi recomandate decat unui procent destul de mic al potentialilor cumparatori, deoarece oricat de bine ar fi realizate, tot se va vedea ca nu respecta intru totul croiala si dimensiunile antropometrice ale viitorului purtatorului.

Prin urmare, o solutie mult mai eleganta si mai potrivita este croirea unui costum la comanda. Te intrebi de ce ar trebui sa alegi un astfel de costum? Iata cateva avantaje incontestabile:

- este personalizat in functie de masurile si dorintele tale, astfel ca sacoul si pantalonii iti vor veni perfect si te vei regasi in tinuta finala

- croiala este realizata in functie de conformatia corpului, deci simplele sintagme slim fit sau regular fit nu mai sunt atat de importante, ele ramanand doar un factor de marketing

- tesaturile sunt de cea mai buna calitate si poarta semnatura unor producatori cu traditie in domeniu

- ai siguranta ca investesti banii intr-un produs de care te poti bucura pe termen lung, nu pentru un sezon, sau in multe cazuri chiar mai putin

Unde iti poti croi unele dintre cele mai bune costume barbatesti?

Nu sunt foarte multe ateliere in care poti beneficia de costume la comanda, tocmai din cauza faptului ca realizarea unui astfel de ansamblu vestimentar este mai costisitoare si dureaza mai mult.

In cadrul atelierului Rever vei gasi o versiune moderna a croitoriei clasice, unde elegantele costume croite la comanda, inspira luxul sobritate stilului clasic, imbinate cu caracterul si atitudinea moderna. Costumele sunt realizate din stofe superioare, adica melanjuri delicate de lana si matase, casmir sau mohair.

Unul dintre cele mai celebre si mai apreciate branduri de lux in ceea ce priveste calitatea tesaturii este Ermenegildo Zegna. De la inceputul anului 2013 atelierul Rever colaboreaza cu acest nume plin de traditie, dispunand de toata gama de materii prime semnate Zegna.

Cand costumul tau va fi gata, el va purta atat semnatura Ermenegildo Zegna, cat si Rever, adica vei dobandi in primul rand siguranta calitatii si in al doilea rand a maiestriei cu care a fost croit produsul de care te vei bucura.

Pentru mai multe informatii despre atelierul de croitorie la comanda Rever si pentru a vizualiza colectia de costume barbatesti realizate din stofe Ermenegildo Zegna, poti vizita site-ul de prezentare Rever.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#costume comanda, #costume business, #costume barbatesti lux, #costume personalizate , #Tinute