Skull Bad Boy, ceasul hidromecanic desprins dintr-o alta lume (Video)

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
7685 citiri
Skull Bad Boy, ceasul hidromecanic desprins dintr-o alta lume (Video)
Foto: HYT Watches

HYT, specialistii in ceasuri hidromecanice, sunt un fel de magicieni ai mecanicii fine, iar acest lucru il demonstreaza cum nu se poate mai bine cel mai nou ceas lansat de ei: Skull Bad Boy.

Ceasul pare sa fi fost creat in atelierele vreunui magician malefic, frumusetea sa intunecata fiind in stare sa-ti cucereasca inima de la prima vedere, remarca Luxatic.

Orologierilor le-a luat aproape un an pentru a dezvolta mecanismul care anima ceasul HYT Skull Bad Boy, in principal datorita proprietatilor chimice deosebite pe care le are lichidul folosit la acest ceas hidromecanic: vascozitate, coeficient de expansiune si rezistenta la expunerea UV.

Scopul principal a fost de a crea un lichid special care sa se adapteze miscarilor mecanismului hidromecanic, sa nu se lipeasca pe peretii tuburilor si sa nu interactioneze la nivel molecular cu materialele din care este construit ceasul.

Intr-un final au reusit, dar cu pretul unui compromis care poate parea deranjant pentru un client cu o viata nocturna intensa: ceasul Skull Bad Boy nu are un ecran foarte vizibil pe timp de noapte.

In timpul zilei insa, accesoriul are o frumusete neagra mata pusa si mai bine in valoare de decorul cadranului pe care troneaza un craniu din otel de Damasc.

Craniul imparte cadranul in doua semiluni decorate cu motive metalice in stil Clous de Paris si cifre inscriptionate cu caractere gotice, intregul design fiind menit sa confere o nota de masculinitate ceasului.

Senzatia de forta emanata de acest accesoriu este completata de carcasa de 51 mm din titan DLC si de bratara din piele de aligator in nuante de gri.

HYT Skull Bad Boy va fi produs intr-o serie limitata de doar 50 de exemplare, pretul fiind deocamdata tinut sub tacere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas hidromecanic, #HYT Skull Bad Boy, #accesoriu masculin, #ceas editie limitata , #Tinute