Uimitorul Zenith Colomb, un ceas pe care nu-l poti ignora

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 00:00
5063 citiri
Uimitorul Zenith Colomb, un ceas pe care nu-l poti ignora
Foto: Luxatic

Exploratorii sunt la moda printre creatorii ceasurilor de lux. Dupa ce Montblanc a lansat seria limitata de ceasuri Vasco da Gama, Zentith da replica cu un accesoriu la fel de inedit, Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II, dedicat exploratorului Cristofor Columb.

Spre deosebire de alte ceasuri, care folosesc cadranul pentru a-ti atrage rapid privirea, Colomb mizeaza pe farmecul capacului din spate, potrivit Luxatic.

Intr-adevar, capacul ceasului este o secunda de istorie surprinsa intr-o gravura originala, care reda pavilionul sub care navigatorul a atins tarmurile Americii, imaginea bastinasilor intampinandu-i pe europeni, un papagal ca simbol a taramului exotic si, in fundal, siluetele celor trei caravele spaniole care au supravietuit calatoriei: Nina, Pinta si Santa Maria.

Lasand la o parte farmecul detaliilor puse in scena de gravori, Colomb este intr-adevar un ceas de lux senzational.

Carcasa sa de 45 mm este realizata din aur roz de 18 carate, prinsa intre doua cadrane protectoare din safir, ceea ce asigura ceasului o rezistenta in mediul acvatic pana la limita a 30 de metri sub apa.

Mecanismul este unul performant, de tip Zenith El Primero, asigurand o functionare perfecta timp de 50 de ore de la intoarcerea ceasului.

Bratara luxoasa este realizata din piele de aligator, cu o incuietoare din aur roz de 18 carate menita a se asorta cu carcasa ceasului de lux.

La fel ca si modelul anterior, Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II va fi produs in numai 10 exemplare si costa in jur de 300.000 de euro.

Cum ti-ar sta cu el la mana?

#ceas lux zenith, #ceas model cristofor columb, #serie limitata ceas lux zenith , #Tinute