Brazi realizati de designeri, licitati pentru ajutorarea copiilor

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 08:10
2139 citiri
Brazi realizati de designeri, licitati pentru ajutorarea copiilor

Brazi unicat realizati de designeri si creatori romani vor fi licitati la cea de-a XIII-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, in cadrul unei gale ce va avea loc joi, fondurile stranse urmand sa fie folosite pentru ajutorarea copiilor prin intermediul programelor Salvati Copiii.

"Speram ca anul acesta lumea se va mobiliza sa achizitioneze aceste obiecte superbe si sa ajutam in continuare cel putin 2.000 de copii", a declarat Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Ea a precizat ca in cele 12 editii anterioare s-au strans aproximativ 2,7 milioane de euro, bani care au ajutat 16.200 de copii sa mearga la scoala. Din fondurile stranse au fost, de asemenea, ajutati si 27.000 de parinti, care au fost indrumati "sa-si rezolve problemele sociale, juridice, astfel incat sa asigure o protectie mai buna copiilor lor".

Editia din acest an a evenimentului se desfasoara sub conceptul "CV pentru viitor" si isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a ajuta aproximativ 2.000 de copii "sa aiba sansa la un viitor mai bun".

Designerii care s-au alaturat in acest an evenimentului sunt Doina Levintza, Wilhelmina Arz & Camera de Comert si Industrie Japoneza, Hamid Nicola Katrib &Galeriile Noblesse, Lena Criveanu, Carmen Ormenisan, Stephan Pelger, Madalina Dorobantu, Mirela Diaconu, Malvina Cervenschi, Alexandru Ghildus, Anca Lungu, Ramona Filip, Iris Serban, Rhea Costa, Ego Men's Fashion Concept, Bucharest Design Center, Corina Vladescu & Fundatia Dumbrava Minunata, Emilia Marinescu, Mihnea Ghildus & DIZAINAR, Laura8, Zenya Atelier & Feriends, Agatha Blanck & Bucharest Shopping & Bonpoint.

Printre creatiile care vor putea fi licitate se numara "Tree of the future" de Stephan Pelger, "Rocking tree" de Ramona Filip, "Whish!" de Malvina Cervenschi, dar si "Bradul cu minuni" realizat de copiii de la Organizatia Salvati Copiii, indrumati de Stefania Mircea, un bradut realizat din mii de bete de chibrit.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de brazi de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani.

Comitetul de organizare a evenimentului ii are in componenta in acest an pe Amalia Nastase (manager Eventures), Andreea Raicu, Andi Moisescu, Corina Barladeanu (manager 2activePR), Ioana Iordache (general manager Leo Burnett), Liviu Sfrija (director general Terrabisco), Tereza Munteanu (managing partner Wunderman) si Gabriela Alexandrescu (presedinte executiv Salvati Copiii Romania).

#festival brazi Craciun, #brazi unicat, #brazi designer , #Viata de familie