Cea mai scumpa coronita din lume, pe masa ta: Diamante, rubine si flori din Finlanda

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
3971 citiri
Cea mai scumpa coronita din lume, pe masa ta: Diamante, rubine si flori din Finlanda

Nu uita de decoratiuni, in graba de a alege cele mai frumoase cadouri de Craciun! Iar daca iti doresti ceva cu adevarat extravagant, compania VeryFirstTo a pregatit pentru tine cea mai valoroasa coronita din lume, decorata cu 32 de diamante si 16 rubine, avand in total peste 139 de carate.

In plus, plantele folosite sunt printre cele mai luxuriante din lume: spanz (pentru forma sa eleganta), fructe de iedera, lauri, merisoare, coacaze, toate asigurate de designerul floral finlandez Pasi Jokinen-Carter, proprietarul Flor Unikon.

Una din florile de spanz gazduieste chiar 22 de diamante, avand in total 2,64 de carate. Toate pietrele pretioase au fost furnizate de compania producatoare de bijuterii 77 Diamonds, potrivit unui comunicat remis Business24.

Piatra vedeta de pe coronita este rubinul Vivid Red de 17,49 de, urmata de diamantul galben Fancy Yellow de 3.03 carate.

Tobias Kormind, proprietarul bijuteriei 77 Diamonds a declarat ca este incantat sa participe la "selectarea pietrelor pretioase care ar putea contribui la cel mai stralucitor Craciun pe care cineva si l-ar putea dori vreodata. Nu mai punem la socoteala ca diamantele sunt o investitie sigura de viitor".

Producatorul de bijuterii te asigura ca fiecare diamant si rubin se poate demonta si aplica la coronita de anul viitor. Dar daca Craciunul viitor ti se pare prea departe, compania iti ofera posibilitatea de a-ti crea propria bijuterie cu aceste pietre.

Daca te intereseaza, iti poti comanda si tu o astfel de coronita pentru 3.424.575 de euro, sau iti poti comanda una personalizata, sustin oficialii VeryFirstTo.

"Aceasta coronita este unica, deocamdata, insa daca cineva isi doreste una asemanatoare o poate comanda. Vom onora comanda impreuna cu compania producatoare de diamante si florarul din Finlanda", au declarat oficialii VeryFirstTo contactati de Business24.

Comanda se poate face si online, direct de pe site-ul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coronita scumpa, #cea mai scumpa coronita din lume, #coronita cu diamante , #Viata de familie