Cum ii imbraci pe copii la petrecerea de Craciun?

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
5124 citiri
Cum ii imbraci pe copii la petrecerea de Craciun?
Foto: parentingnation.in

Petrecerea in cinstea lui Mos Craciun este, in primul rand, a micutilor tai, tocmai de aceea trebuie sa alegi cu grija si tinutele lor. Business24 iti recomanda cateva variante ce imbina aerul copilaresc cu lumea Disney, dar si cu putin din eleganta ta.

Pentru fetita poti alege o rochita asemanatoare cu cea purtata de Minnie Mouse, ce se potriveste perfect cu urechiusele cumparate chiar de la Disneyland, in vacanta. Harrod's propune o replica a rochitei polka purtata de Minnie Mouse, cu maneci bufante, cu o aplicatie draguta cu personajul in sine.

O astfel de rochita o va face fericita de cate ori iesiti la plimbare sau aveti vreo ocazie speciala si o va face sa se simta o adevarata printesa.

Rubies X-mas Minnie Mouse Dress, Pret 24,94 lire

Aproape de acest model se afla si Monnalisa Polka Dot Dress, o rochie pentru fetite cu bulinute si cu broderie "de sarbatoare".

Monnalisa Polka Dot Dress, Pret 219 lire

Pentru o fetita mai pretentioasa poti alege o rochita din catifea, bleumarin, cu mici paiete si o funda aplicata. Harrods Velvet and Chiffon Dress face parte din colectia proprie Harrods, creata special pentru fetita ta.

Harrods Velvet and Chiffon Dress, Pret 209 lire

Nici baieteii nu pot fi mai prejos la evenimentele de Sarbatori, asa ca poti alege un sacou cat se poate de elegant pentru o tinuta de copil, in stil englezesc, perfect pentru orice tanar gentleman.

Hackett, Pret 269 lire

Pe dedesubt, desigur, poti alege o camasuta clasica in carouri, impreuna cu o pereche de jeansi inchisi la culoare.

Hackett, Hackett Check Shirt, Pret 77,95 lire

Daca vrei sa comanzi chiar aceste modele trebuie sa stii ca livrarea in Romania costa 20 de lire si dureaza pana la 10 zile lucratoare.

#copii petrecere Mos Craciun, #tinuta copii petrecere Craciun, #petrecere craciun , #Viata de familie