De ce carucioarele 3 in 1 isi merita investitia initiala si nu se vor demoda niciodata

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 08:00
1504 citiri
De ce carucioarele 3 in 1 isi merita investitia initiala si nu se vor demoda niciodata
Foto: istockphoto

Atunci cand urmeaza sa soseasca pe lume bebelusul dumneavoastra, principala grija este cea legata de siguranta lui in casa, dar si in afara ei. Cand vorbim despre cel din urma loc, inevitabil ne gandim la carucior, unul care trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a fi achizitionat de parinti.

In ziua de asta, pe piata se gasesc o multime de modele, dar un lucru nu s-a schimbat, desi oferta a devenit din ce in ce mai variata: carucioarele 3 in 1 au ramas cele mai potrivite achizitii pentru bebelusi.

De ce? Iata cateva motive pentru care cumpararea unui carucior 3 in 1 pentru copii a fost, este si va fi intotdeauna o ideea buna.

Carucioarele 3 in 1 sunt formate din caruciorul propriu-zis, landou si scoica auto, reprezentand un sistem complet de calatorie. Ele pot sa fie folosite inca de la nasterea bebelusului si pana cand acesta invata sa mearga.

Landoul este folosit pentru o perioada scurta de timp, pana la implinirea a 6 luni, cand cel mic isi poate tine singur capul, asigurandu-i acestuia confortul si siguranta. Scoica auto permite transportul micutilor in masini fara nicio grija. Mai mult decat atat, permite mutarea micutului din masina in carucior fara a-l deranja din somn.

Carucioarele 3 in 1 indeplinesc o serie de conditii de siguranta si confort, fiind unele dintre cele mai bune modele de carucioare de pe piata. Au, in pachetul de vanzare, mai multe accesorii, utile atat parintilor, cat si bebelusilor. Sunt o achizitie buna si din punct de vedere financiar. Putin mai scumpe decat carucioarele de alt timp, acestea se pliaza rapid si usor, ocupand un spatiu mic de depozitare.

Carucioarele 3 in 1 au locuri diferite de a pozitiona copilul, fie spre mamica sau tatic, fie spre partea exterioara, oferind astfel optiuni in momentul unei plimbari. Bebelusul se poate bucura sa vada o figura familiara sau poate descoperi lumea, culoare cu culoare, forma cu forma. Sistemul modular al carucioarelor de acest fel ofera si o geanta flexibila pentru a transporta accesoriile atat de utile in primele luni de viata ale celui mic (biberoane, recipiente cu lapte, mancare, bavetica, paturica), dar si haine.

Manerul ergonomic al unui carucior 3 in 1 si al landoului permit transportul facil. Cel mai mare dezavantaj al carucioarelor 3 in 1 il reprezinta pretul, unul destul de mare. Insa, la Noriel, nu trebuie sa iti faci griji. Gasesti modele la preturi accesibile, cu accesorii interesante, iar modelele colorate si variate sigur te vor incanta.

Mai mult decat atat, transportul este gratuit la achizitionarea unui carucior 3 in 1, astfel ca nu trebuie decat sa te gandesti la faptul ca, ani buni de la nasterea bebelusului nu trebuie sa iti mai faci griji in ceea ce priveste caruciorul.

Bebelusul va fi in siguranta mereu, iar familia se poate bucura in liniste de momentele care umplu sufletul de fericire.

#carucioare 3 in 1 copii, #avantaje carucioare 3 in 1, #carucioare copii Noriel , #Viata de familie