Prima conferinta din programul Scoala pentru cuplu, sustinuta de Domnica Petrovai, are loc in ianuarie 2018

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 09:53
1566 citiri
Prima conferinta din programul Scoala pentru cuplu, sustinuta de Domnica Petrovai, are loc in ianuarie 2018

Mind Education Health in colaborare cu Brand Studio lanseaza Trai in doi, prima conferinta din programul complex Scoala pentru cuplu.

Conferinta va avea loc pe 27 ianuarie 2018 si este sustinuta de Domnica Petrovai, psiholog clinician si psihoterapeut cu o experienta de peste 20 de ani in consilierea si psihoterapia familiei si a cuplului, fondator al Mind Education Health si al Scolii pentru Cuplu.

In contextul provocarilor cu care se confrunta societatea moderna - singuratate, relatii nepotrivite - dar si a ratei tot mai mari a divorturilor inregistrate in ultimii ani -, conferinta Trai in doi isi propune sustinerea si cultivarea relatiilor de cuplu sanatoase, armonioase si fericite.

Conferinta se adreseaza tuturor celor care sunt intr-o relatie de cuplu, cat si celor care sunt singuri si isi cauta jumatatea. Celor care isi doresc o relatie sanatoasa si armonioasa, celor care vor sa iubeasca si sa se simta iubiti. Celor care vor sa invete cum sa depaseasca momentele de criza din relatie si sa se redescopere, sa regaseasca pasiunea si fericirea vietii in doi.

Trai in doi aduce in prim plan cunoasterea etapelor relatiei de cuplu, depasirea momentelor dificile si bucuria vietii alaturi de partener. Domnica Petrovai va discuta despre:

  • - Cum construim si mentinem increderea si siguranta in cuplu
  • - Depasirea momentelor de criza in cuplu
  • - Recunoasterea si acceptarea propriilor vulnerabilitati
  • - Reconcilierea diferentelor si incompatibilitatilor in cuplu
  • - Cum iubeste barbatul si cum iubeste femeia - valorificarea diferentelor de gen in cuplu
  • - Cum treci peste singuratate si cum te pregatesti pentru o relatie romantica
  • - Iubirea matura dincolo de mituri, fantezii si dependenta

Detalii si inscrieri gasiti pe acest link.

Despre Mind Education Health

Mind Education Health este o companie specializata in consultanta psihologica care promoveaza si are ca scop final bunastarea emotionala si dezvoltarea personala.

Fondata in 2014 de psihoterapeutul si psihologul clinician Domnica Petrovai, Mind Education Health este formata dintr-o echipa de specialisti care ofera servicii de psihoterapie individuala si de cuplu, servicii de psihoterapie in limba engleza pentru expati, dar si servicii complexe de consultanta adaptate companiilor multinationale, gradinitelor si scolilor.

Totodata, Mind Education Health ofera programe de cercetare si dezvoltare, evenimente, workshop-uri si training-uri pe tematici specifice, toate bazate pe cele mai noi metode si practici validate stiintific.

Despre Scoala pentru cuplu

Scoala pentru cuplu este un proiect pentru cei care cred in iubire si cuplu, in ciuda numeroaselor greutati si incercari prin care, vrand-nevrand, uneori trebuie sa trecem: divort, singuratate, teama de esec si intimitate, relatii "nepotrivite" sau alegeri dureroase.

Pentru cei care au avut un trecut greu si isi doresc sa nu mai repete alegerile traumatizante ale parintilor lor. O scoala pentru cei care cred ca numai in doi evoluam, crestem, ne "luam zborul", ne simtim liberi sa construim. Sa ne implinim visele, sa fim alaturi unul de celalalt.

Scoala pentru Cuplu a debutat in martie 2017 si este un program pe termen lung, unic in Romania prin complexitate si dinamica.

Din programul Scoala pentru cuplu fac parte sesiuni de psihoterapie individuala si de cuplu, workshopuri, cursuri intensive de o zi, cat si cursurile online Pentru noi doi.

#conferinta trai in doi, #conferinta viata cuplu, #psiholog viata cuplu , #Viata de familie