Bogatii, in pericol? Vezi ce masuri de siguranta isi iau miliardarii

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 12:54
2193 citiri
Bogatii, in pericol? Vezi ce masuri de siguranta isi iau miliardarii

Banii pot aduce fericirea, insa vin la pachet cu probleme. O avere imensa iti poate oferi vile, avioane private si masini personalizate, dar si o lista de amenintari cum ar fi atacuri si santaj la nivel inalt.

Pericolele sunt chiar mai reale intr-o lume conectata la internet, unde telefoanele mobile pot fi tinta hackerilor, iar magnatii lumii sunt la un click distanta de cyber-criminali.

Pentru a rezista acestor amenintari, consilierii de la TorchStone Global, citati de Forbes, au pregatit o lista cu cele mai eficiente metode de securitate pentru familiile miliardarilor, cu toate ca lista pare a fi desprinsa dintr-un film de actiune.

Iata cum se protejeaza magnatii lumii de atacurile teroristilor si a hotilor:

Securitatea casei

Expertii recomanda, in primul rand, dotarea caselor, a fermelor si a mosiilor cu toate instrumentele necesare. Intr-o perioada de criza, compania TorchStone sugereaza miliardarilor sa se retraga in orase care ofera cele mai bune "ascunzatori".

In cazul in care magnatii trebuie sa se ascunda pe termen lung, expertii recomada resurse ca generatoare de curent electric, surse independente de apa, alimente, medicamente, telefoane prin satelit si radio cu unde scurte.

Bodyguard

Legea business-ului spune ca miliardarii sunt automat oameni influenti. De aceea, orice om puternic, care ar putea fi atacat are nevoie de cel putin un bodyguard.

Compania TorchStone le pune la dispozitie soferi, agenti de pasa si bodyguarzi care sunt instruiti in tehnicile de aparare si care ii pot proteja in orice conditii de o situatie periculoasa.

Fortarete de neatins

Graduri electrice, sarma ghimpata si turnuri de paza. Asa poate arata conacul de 30 de milioane al unui miliardar controversat. Potrivit expertilor, miliardarii care se simt amenintati isi pot transforma conacul intr-o adevarata "inchisoare federala".

Ce folosesc miliardarii in aceste cazuri? Sisteme de detectare care simt prezenta omului, alarme, sisteme care pot alerta automat politia si camere foto care trimit miliardarului poze cu intrusul direct pe iPad.

Usi securizate

Incuietorilor biometrice opereaza pe baza de amprenta digitala sau scanarea retinei. Prin urmare,locuinta unui miliard nu poate cadea pe maini gresite.

Sistemul pastreaza un registru electronic la care are acces doar proprietarul.

Iesiri rapide

Orice miliardar trebuie sa aiba un plan de rezerva in momentul in care este atacat. SUV-urile magnatilor sunt ascunse in garaje de rezerva, folosite in caz de urgenta.

In torpedoul masinii sunt ascunse hartile cu traseele de evacuare rapida.

Iahturi echipate

Pentru un pachet complet de servicii, compania de securitate TorchStone echipeaza chiar si iahturile miliardarilor cu alimente, apa, telefoane prin satelit, detectoare de radiatii.

Masini blindate

Astfel de masini le poti gasi peste tot in SUA, insa miliardarii sunt mult mai precauti cu propria lor viata, de aceea si-au echipat masinile cu anvelope run-flat si butoane de panica.

Unii din acestia au butoane de panica si telefoane mobile de urgenta instalate in portbagaj in cazul in care "hotii" se gandesc sa-l ascunda acolo.

#securitate miliardari, #sisteme securitate miliardari, #masini blindate miliardari, #bodyguarzi miliardari, #atacuri miliardari , #Viata personala