Cele mai romantice restaurante din lume

Joi, 09 Februarie 2012, ora 08:06
3991 citiri
Cele mai romantice restaurante din lume

Cel mai frumos apus de soare, pesti care sa inoate in jurul tau si luminile unui intreg oras reflectate in apa, toate insotite de o cina delicioasa ti se par suficient de romantice pentru Valentine's Day?

Iata care sunt cele mai romantice restaurante din intreaga lume, intr-un clasament realizat de CNN.

Ambrosia Restaurant, Grecia

Santorini este insula greceasca recunoscuta ca unul dintre cele mai potrivite locuri pentru a admira un apus de soare. Cel mai romantic loc pentru a face asta este restaurantul Ambrosia din localitatea Oia. Ambroasia ofera o varietate de preparate grecesti, care se vor potrivi de minune cu cadrul romantic.

Ithaa Undersea Restaurant, Maldive

V-ati plictisit de restaurante de langa apa? Atunci ce spui de restaurantul in apa? Mai exact la cinci metri sub apa. La Ithaa ai ca invitati speciali pestii exotici, care innoata pe langa tine, deasupra ta, in dreapta, in stanga ta. Restaurantul are doar 12 locuri, ceea ce il face un loc intim, perfect pentru cea mai reusita cina de Valentine's Day.

Il San Pietro Di Positano, Italia

Stancile coastei Amalfiene alaturi de Golful Salerno asigura "decorul" restaurantului. Il San Pietro are vedere catre orasul Positano. O cina la lumina lumanarii, la restaurantul de cinci stele Michelin poate fi cel mai placut mod de a petrece Valentine's Day.

Le Pont de la Tour, Marea Britanie

Bucura-te de meniul frantuzesc, admirand un clasic element britanic, Tower Bridge! Situat pe malul Tamisei, restaurantul Le Pont de la Tour este recunoscut pentru selectia de vinuri. Daca nu stii ce sa alegi, iti sta la dispozitie unul dintre cei mai buni somelieri ai Angliei.

Bateaux Mouches, Franta

Lista celor mai romantice restaurante nu ar putea fi completa fara Paris. O cina pe un vapor pe Sena, in Orasul indragostitilor este fara doar si poate un cadou inspirat de Valentine's Day!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurante romantice, #cele mai romantice restaurante din lume, #Valentines Day restaurante , #Viata personala