Cele mai tari locuri de joaca din lume, pentru copii si parinti

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 13:43
5602 citiri
Cele mai tari locuri de joaca din lume, pentru copii si parinti

Locurile de joaca pot dezvolta imaginatia copiilor, iar pentru ca acest lucru sa se intample, cei care le proiecteaza trebuie sa creeze niste spatii inedite, unde copiii sa se simta intr-o alta lume.

In intreaga lume exista variate locuri de joaca, unele dintre ele fiind de-a dreptul suprinzatoare si neavand nimic in comun cu spatiile clasice de acest gen. In plus, ele se dovedesc a fi mai mult decat niste gramezi de plastic si metal, avand caracteristicile unor opere de arta splendide, potrivit Business Insider.

Locul de joaca Buga 05

O retea complicata de carari portocalii si albe se desfasoara pe niste dealuri acoperite de iarba, scopul fiind ca acest loc sa arate ca partea din spate a unei frunze. A fost creat in 2005 pentru Festivalul National Garden din Munchen, Germania.

Brumlebyen

Aceste case instabile oglindesc arhitectura secolului al XIX - lea din Brumleby, Copenhaga, cand acest teren de joaca a fost fondat. Copiii se pot catara pe peretii curbati, sa alunece pe ferestre si sa se deplaseze de la o casa la alta prin intermediul unor poduri suspendate.

Locul de joaca Kamankana

Construit pe o coasta de deal cu vedere catre Oceanul Pacific in Kona, Hawaii, aceasta jungla tropicala include un vulcan facut din roca de lava si mese de picnic avand forma insulelor din Hawaii.

Loc de joaca pentru imaginatie

Folosind nisip, apa si blocuri de spuna, copiii isi pot canaliza propria lor creativitate pentru a construi un spatiu de joaca. Acest loc de joaca se transforma tot timpul pe masura ce copiii construiesc diverse forme. Spatiul a fost testat mai intai in Brooklyn.

Parcul Landal Miggelenberg

Aflat in padurile din Hoenderloo, Olanda, aceasta structura in forma de castel inconjurata de apa a fost inspirata de natura inconjuratoare.

Parcul Gulliver

Corpul lui Lemuel Gulliver, protagonistul cartii "Calatoriile lui Gulliver", a fost transformat intr-un loc de joaca imens ce include pesteri (manecile lui Gulliver), scari (picioarele lui) si tobogane (parul lui). Parcul Gulliver se afla in Valencia, Spania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri de joaca copii, #locuri de joaca tari , #Viata personala