Colectioneaza piese dedicate jubileului de diamant al Reginei

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
1759 citiri
Colectioneaza piese dedicate jubileului de diamant al Reginei

Rasfata-te cu portelanurile de colectie dedicate jubileului de diamant al Reginei Elisabeta, create de catre maestrii artizani ai Marii Britanii si care au ajuns acum si in Romania.

Casa Wedgewood sarbatoreste cei 60 de ani de cand Regina Elisabeta a urcat pe tron cu o colectie de obiecte din portelan realizate in Anglia, avand si elemente in editie limitata.

Fiecare din cele cinci obiecte comemorative sunt realizate din portelan "fine bone china", acel tip de portelan absolut unic in lume, realizat de catre englezi prin adaos de praf de oase in compozitia clasica de caolin si feldspat a portelanului, pentru a-l face mai translucid dar mai rezistent.

Ele sunt produse in Anglia si sunt decorate cu pudra de mica (roca semipretioasa din clasa cristalelor moi) si platina, o compozitie pretioasa si spectaculoasa. Fiecare piesa are ca tema de design emblema regala.

In cazul in care vrei si tu sa comanzi colectia sau unul dintre obiecte, te poti adresa reprezentantilor magazinului Azay din Bucuresti, care iti vor comanda o piesa creata special pentru tine.

Trebuie sa stii, insa, ca vaza "Satyr" este diponibila in editia limitata de doar zece bucati.

Fruid Salad Bowl

Diamond Jubilee Mug

Diamond Jubilee Plate

Diamond Jubilee Satyr Vase

Diamond Jubilee Trinket Box

#colectie jubileu diamant, #jubileu diamant Regina, #colectii portelan , #Viata personala