Iahturile Louis Vuitton, lansate la apa in India

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 08:35
4655 citiri
Iahturile Louis Vuitton, lansate la apa in India

Compania Louis Vuitton patrunde cu iahturile sale, create de Princess, pe piata din India.

Compania Louis Vuitton, prin Princess, firma sa producatoare de iahturi, a anuntat lansarea sa oficiala in India, unde planuieste sa vanda pana la 5 ambarcatiuni de lux anul viitor, scrie Luxuo.com.

Cel mai mic dintre aceste iahturi va costa 800.000 de dolari, in timp ce preturile celor mai mari vor ajunge pana la 6 milioane de dolari.

Sharad Kachalia, directorul Navnit Marine, distribuitorul Princess in India a declarat reporterilor ca ei planuiesc sa vanda minim 5 iahturi in urmatoarele 12 luni.

Declaratia sa a fost intarita de cea a lui Bill Barroe, directorul de vanzari al Princess, care a afirmat ca a semnat un acord de exclusivitate cu compania Navnit si ca isi va vinde intreaga gama de iahturi in India prin aceasta firma.

Reprezentantul Princess, companie britanica achizitionata de Louis Vuitton in 2008, spera ca lansarea sa pe piata din India sa atraga mai multi cumparatori din aceasta zona geografica sensibila la pret.

Intrebat daca intrarea pe piata din India face parte dintr-o decizie strategica ce are in vedere incetinirea ritmului de crestere economica din Europa, Barrow a evitat un raspuns direct. Totusi, acesta a mentionat ca ponderea economiilor emergente, precum China, a crescut considerabil in cadrul veniturilor nete ale companiei, ce vinde ambarcatiuni in 65 de tari.

Potrivit reprezentantilor Navnit Marines, cererea pentru ambarcatiuni de lux nu este afectata de situatia economica globala, compania reusind sa vanda in India in jur de 100 de iahturi de diverse dimensiuni, de la lansarea sa din 2002.

Singurul impediment in dezvoltarea acestei piete, in India, este lipsa de infrastructura a marinei indiene, potrivit Navnit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yacht Louis Vuitton India, #yacht Princess India , #Viata personala