Madonna a dezvaluit traumele din tinerete. Vezi aici ce a patit

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 16:38
2270 citiri
Madonna a dezvaluit traumele din tinerete. Vezi aici ce a patit
New York-ul nu a primit-o cu bratele deschise pe Madonna

Madonna a dezvaluit intr-un editorial din Harper's Bazaar, ca nu a fost binevenita in New York, trecand prin mai multe tragedii, la putin timp dupa ce s-a mutat in orasul american.

"New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi", scrie ea, intr-un material publicat in Harper's Bazaar. "Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori", a dezvaluit aceasta, informeaza hollywoodreporter.com.

Tragedia a fost dezvaluita de Madonna in urma cu aproape doua decenii

Comentariul vedetei pop vine dupa ce, acum aproape doua decenii, Madonna a dezvaluit pentru prima data tragedia prin care a trecut. In 1995, intr-un interviu in care isi promova volumul "Sex", Madonna a vorbit pentru publicatia New Musical Express din Londra despre aceasta experienta.

"Intr-un fel a fost o experienta care m-a facut sa deschid ochii. Am locuit in New York doar un an si eram foarte tanara, foarte increzatoare in oameni", a spus acesta, cand a vorbit pentru prima oara despre incident. De asemenea, acesta a afirmat ca acel episod din viata sa a facut-o "mai descurcareata si mai isteata".

Povestea a fost reluata si in 2007, de catre Lucy O'Brien, in cartea biografica despre viata cantaretei Madonna, intitulata "Like and Icon". In carte se afirma ca in timpul incidentului, Madonna a fost fortata sa faca sex oral.

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

#madonna, #new york, #articol Madonna, #Madona dezvaluiri , #Viata personala