Mirra 530: Robotelul care curata piscina in locul tau!

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 00:00
2532 citiri
Mirra 530: Robotelul care curata piscina in locul tau!

Iubesti sa ai o piscina in curte, insa ti-e groaza de zilele in care trebuie sa cureti apa si peretii piscinei?

Business24 iti recomanda sa analizezi cu atentie robotelul recent lansat pe piata americana: iRobot Mirra 530, aparatul care face toata treaba in locul tau.

Mirra te ajuta sa indepartezi mizeria si microbii prin sistemul sau iAdapt Nautiq Responsive Cleaning Technology. Si pentru ca robotelul are propriul aspirator, pompa si sistem de filtrare, nu vei mai avea nevoie de alte sisteme ce fac din curatenia piscinei o activitate costisitoare.

In plus, iRobot te scuteste si de o sesiune consistenta de efort fizic.

Tot ce trebuie sa faci este sa racordezi furtunul (ce are o lungime de 19 metri), sa bagi robotelul in apa si sa apesi butonul CLEAN. Vei vedea cum piscina va fi gata in scurt timp, suficient cat sa mai stai putin intins la soare.

Sistemul iAdapt Nautiq ii permite robotului sa scaneze dimensiunea piscinei si apoi sa aleaga ciclul optim de curatenie pentru eficienta maxima, dar si sa treaca peste diverse obstacole, chiar pe fundul piscinei. Mai mult decat atat, el poate urca si cobora scarile din piscina, astfel incat totul sa fie curat pana la ultimul coltisor.

Robotul de curatare poate sa pompeze si sa filtreze pana la 265 de litri de apa pe minut. In plus, sistemul de curatare profunda indeparteaza mizeria, alegele si microbii ce se depun pe fundul piscinei si pe peretii sai.

Dispozitivul este ideal indiferent daca vrei o "curatenie generala" a piscinei, fie ca vrei sa indepartezi cateva fire de par sau pete de ulei de corp ramase in apa dupa petrecerea din weekend.

Odata indepartata orice urma de mizerie, trebuie sa stii ca lucrurile nu sunt cu mult mai complicate: aparatul dispune de doua valve prin care elimina apa astfel incat tu sa-l poti scoate cu usurinta din apa.

Ajuns la suprafata, aparatul poate fi deschis, poti scoate rezervorul si poti arunca foarte usor tot ce a adunat iRobot din piscina ta.

iRobot Mirra 530 costa 999 de dolari, insa deocamdata producatorul nu livreaza decat in Statele Unite si Canada. Cine stie, poate ai un drum pana acolo, ca tot se apropie vacanta!

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#robot curata piscina, #iRobot Mirra, #curata piscina, #solutii curatenie piscina , #Viata personala