Nastere in familia regala. Sotia printului William, internata in spital

Luni, 22 Iulie 2013, ora 12:36
2384 citiri
Nastere in familia regala. Sotia printului William, internata in spital

Catherine, sotia printului William, insarcinata cu primul copil al cuplului, care va ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost internata luni dimineata la maternitatea St. Mary din Londra, a anuntat Palatul Kensington.

"Alteta sa regala, ducesa de Cambridge, a fost internata in aceasta dimineata la spitalul St. Mary din Londra" in jurul orei 06.00 (05.00 GMT), "imediat ce a prezentat primele semne de incepere a travaliului", a anuntat intr-un scurt comunicat de presa secretariatul de presa al cuplului princiar de la Palatul Kensington.

"Ducesa a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington (resedinta londoneza a cuplului, n.r.) pana la aripa Lindo a spitalului St.Mary", din apropiere, "in compania ducelui de Cambridge", sotul ei, a adaugat palatul. "Travaliul continua in mod normal", precizeaza acelasi comunicat.

Nasterea ar putea fi rapida sau ar putea sa se produca peste 48 de ore, afirma presa britanica, fara sa uite insa sa precizeze ca luni va fi Luna plina, un fenomen despre care se spune ca ar favoriza nasterile.

Cuplul princiar britanic nu stie daca va avea o fetita sau un baiat, spune Palatul Kensington. Insa, indiferent de sexul bebelusului, acesta va putea sa domneasca, in virtutea unei modificari recente a regulilor de succesiune, care va trebui sa fie insa aprobata de tarile din Commonwealth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sotia printului William, #nastere Kate Middleton , #Viata personala