Stelian Fuia: magia momentului nu sta in valoarea cadourilor

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 00:00
2551 citiri
Stelian Fuia: magia momentului nu sta in valoarea cadourilor

Craciunul este un moment de daruire, iar impodobirea bradului ramane cea mai draga amintire din copilaria fostului ministru al Agriculturii, Stelian Fuia.

"Am crescut cu Mos Gerila si impodobirea bradului de Craciun ramane cea mai draga amintire din copilarie iar cadourile cele mai apreciate rameneau dulciurile", a declarat Stelian Fuia intr-un interviu acordat Business24.

Prioritizarea si sustinerea agriculturii si un impozit pe profit de 12% care sa reporneasca economia se numara printre masurile economice cerute Mosului.

Ce inseamna pentru dumneavoastra Craciunul?

Pentru familia mea, Nasterea Domnului este un moment de cinstire si de reflectie. Vorbim prea mult de sarbatoare si de Mos Craciun si uitam esenta, ca nu ne sarbatorim pe noi ci nasterea lui Domnului!

Acest moment sa transformat dint-o stare de spirit intr-un moment comercial. Imaginati-va ca va invitati prietenii la ziua dumneavoastra, toti se bucura, se distreaza dar uita exact de dumneavoastra!

Ar trebui sa nu uitam ce inseamna cu adevarat Craciunul! Craciunul s-a transformat dintr-un Moment magic inr-o magie a memoriei pentru ca de Craciun ne revin in memorie momente, emotii, oameni, intamplari, locuri, pentru care in restul anului nu avem suficient timp!

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adept al sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai neconformist?

Intotdeauna Craciunul l-am sarbatorit in familie, in mod traditional.

Care va este cea mai draga amintire de Craciun? Dar cadou? Va amintiti de vreo investitie facuta cu banii stransi "la colindat"?

Am crescut cu Mos Gerila si impodobirea bradului de Craciun ramane cea mai draga amintire din copilarie iar cadourile cele mai apreciate rameneau dulciurile.

In privinta banilor stransi din colindat, trebuie sa spun ca erau foarte putini. Atunci se primeau nuci, biscuiti si mere.

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun anul acesta?

Pentru Mine Craciunul este un moment de daruire si tocmai de aceea nu am cerut nimic. Sa fim sanatosi si fiecare primim ce meritam.

Ce fel de Mos Craciun sunteti? Ce va place sa daruiti si cum alegeti cadourile pentru familie si prieteni?

Nu m-as compara cu un Mos Craciun pentru ca nu sunt capabil sa dau atata dragoste si bine celor din jur. Sunt un om care, pentru a marca momentul, daruiesc cadouri simple pentru ca magia momentului nu sta in valoarea cadourilor.

Daca ar fi sa-i cereti Mosului o masura economica pentru mediul de afaceri, care ar fi aceasta?

Pentru Mosul, oricare ar fi acela, prioritizarea si sustinerea agriculturii si un impozit pe profit de 12% care sa reporneasca economia.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

Sa fie sanatosi sis a avem parte de un an 2014 mai bun decat cei trecuti!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interviu Stelian Fuia, #fost ministru Agricultura, #stelian fuia agricultura , #Viata personala