SWASH: Cum sa ai hainele mereu apretate, fara efort

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 00:00
12537 citiri
SWASH: Cum sa ai hainele mereu apretate, fara efort

P&G si Whirlpool au inventat aparatul care calca si apreteaza hainele in doar 10 minute. Astfel, in timp ce tu faci dus, aparatul face toata treaba in locul tau, la calitate de curatatorie, fara sa ocupe mult loc in vreo camera.

Practic, asezi camasa in aparat, o prinzi de colturi cu clestii speciali din interior, adaugi o pastila speciala pentru apretat si apesi butonul de "start".

Produsul poarta numele SWASH Express Clothing Care System si este rezultatul cercetarilor aprofundate menite sa indeplineasca cerintele stilului de viata modern, spun producatorii.

Sistemul Swash, dezvoltat pentru a incapea in orice camera fie ea living sau dormitor, te scapa de calcat haine, de drumuri pana la curatatorie si iti permite sa ai grija mai mare de hainele mai sensibile.

Iata cum functioneaza, mai exact, aparatul:

"Am stat de vorba cu mii de oameni in ultimii ani, care ne-au spus ca tanjesc dupa o modalitate de a putea avea grija de hainele lor, in confortul casei lor, la calitatea data de curatatoriile specializate. Pana in ziua de azi nu a existat, concret, o solutie eficienta. Suntem incantati de faptul ca SWASH este exact ceea ce asteptau si chiar mai mult", a declarat Charles Pierce, presedintele P&G New Business Creation, scrie Freshome.

Foto: Freshome

Potrivit acestuia, "timpul pe care tu il aloci unui dus obisnuit este suficient ca hainele tale sa fie gata de purtat".

Foto: Freshome

Sistemul SWASH are nevoie doar de o priza standard de 120 de Volti, neavand nevoie nici de apa nici de canalizare, ventilatie sau alte interventii profesionale.

Ce zici, ti-ar placea sa ai si tu acasa aceasta inventie?

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat calcat haine, #calcat apretat haine , #Viata personala