Zboara pe deasupra apei intr-un nou catamaran electric

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 00:00
3456 citiri
Zboara pe deasupra apei intr-un nou catamaran electric
Foto: Quadrofoil

Schimba-ti barca cu motor din dotare cu un catamaran electric cu aripi portante, care "zboara" deasupra apei fara sa scoata un sunet, cu viteze de pana la 40 de km/h.

Quadrofoil este produs in Slovenia, iar motorul sau silentios iti permite sa navighezi pe lacuri, rauri, la mare si chiar si in zone in care nu ai acces cu o barca normala.

Vehiculul inovator are patru aripi portante create cu scopul de a-l propulsa pe deasupra apei, cu o rezistenta scazuta si viteze mai mari.

Ambarcatiunea este pusa in miscare de un motor electric si dotata cu un volan cu ecran tactil integrat, de unde vei afla cata baterie mai ai, ce viteza ai si alti parametri.

O baterie incarcata la maxim garanteaza o plimbare de 100 de kilometri, iar volanul este chiar cheia acestei barcute electrice. Mai exact, dupa plimbare, demontezi volanul si il iei acasa.

Vehiculul este realizat din materiale compozite, avand o greutate totala de doar 100 de kilograme si, desi creatorii barcii sustin ca este "de nescufundat", ti-au lasat la dispozitie doua veste de salvare, lopeti si un fluier pentru situatii-limita.

Barca electrica Quadrofoil poate fi comandata online, costa 22.500 de euro, iar livrarile vor incepe din luna martie a anului viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#catamaran electric, #catamaran eco Slovenia, #barca electrica Quadrofoil , #Viata personala