Oportunitati de cariera pentru inginerii si expertii IT

Joi, 28 Mai 2015, ora 13:00
1740 citiri
Oportunitati de cariera pentru inginerii si expertii IT
Foto: Imagebase

BESTEngineer, singurul targ de locuri de munca pentru ingineri si experti IT, revine pentru a cincea oara la Bucuresti.

"Numarul angajatorilor prezenti la editiile BESTEngineer este intre 15 si 20, iar ofertele de job-uri disponibile in perioada evenimentului este mai mare de 250", declara d-na Georgiana Ivan, Events Manager la Avanz M.C., organizatorul BESTEngineer.

Evenimentul se va desfasura la World Trade Center in zilele de 29 si 30 mai, intre orele 10:00 si 18:00.

Printre companiile participante se numara UTI Grup, Hynes Pro, ING Bank, Lafarge Ciment (Romania), Maguay, Simerom, GMV Innovating Solutions Spain, Radcom, APT Group etc.

"UTI Grup este lider in domeniul ingineriei sistemelor tehnice si informatice si un angajator de top al persoanelor cu profil tehnic.

Prezenta noastra la acest targ face parte din strategia companiei de a-si consolida pozitia pe piata prin dezvoltarea continua de tehnologii si sisteme care contribuie la cresterea calitatii vietii fiecaruia dintre noi si identificarea unor oameni talentati si abili, care sa contribuie la succesul acestor realizari.

In cadrul acestui targ venim o varietate de pozitii in domeniul ingineriei sistemelor, project management, programare si dezvoltare IT si speram sa intalnim cat mai multi candidati care se potrivesc profilului urmarit", a declarat d-na Ramona Armasu, Director Directia Resurse Umane UTI Grup.

"Oferta anuala prezentata de catre unii dintre angajatori atinge chiar si cifra de 1.000 de locuri de munca!

De aceea, avantajul candidatului cu un CV depus in perioada targului este ca poate fi contactat de angajator chiar si post-eveniment. Ofertele companiilor vizeaza candidatii cu experienta din domeniul inginerie si IT, dar sunt puse la dispozitie si stagii de practica sau internship-uri, dedicate studentilor sau celor aflati la inceput de cariera", a precizat d-na Ivan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajari IT, #joburi IT , #Angajari