Vrei sa te angajezi part-time? Vezi care sunt ofertele companiilor

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 13:18
2032 citiri
Vrei sa te angajezi part-time? Vezi care sunt ofertele companiilor

Stirile despre concedieri, intrari in somaj tehnic, reticenta companiilor de a reincepe angajarile si scaderi salariale abunda, insa cautarea unui loc de munca poate avea rezultate pozitive chiar si la inceput de an, in special daca vreti sa gasiti un job part-time. 

De exemplu, daca va aflati in zona Sibiu - Medias, va puteti angaja la o firma de proiectare si consultanta pe postul de arhitect cu drept de semnatura sau stagiar. Plata se face in functie de proiect, iar compania cauta un candidat care sa aiba cunostinte de grafica 3D, Archicad sau Autocad.

In Bucuresti, o clinica nou infiintata cauta medici specialisti care sa lucreze part-time, pe specializarile ginecologie, pediatrie, cardiologie, medicina interna, dermatovenerologie, urologie, endocrinologie, diabetologie, neurologie, O.R.L., reumatologie, gastroenterologie si medicina muncii.

Puteti aplica la acest job si daca sunteti proaspat absolvent de rezidentiat in 2010. Clinica ofera salariu si comision (discutate la interviul final), program flexibil si servicii medicale gratuite.

Ramanand in domeniu, tot in Bucuresti, un cabinet de radiologie dentara cauta o asistenta cu experienta in domeniu, studenta sau absolventa a facultatii de Stomatologie sau asistenta medicala cu atestat, pentru efectuarea de radiografii dentare de tip RX si OPG.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

#loc munca, #job , #Job part time