Vrei un job in banca? Vezi ce iti ofera site-urile de recrutare

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 13:24
6384 citiri
Vrei un job in banca? Vezi ce iti ofera site-urile de recrutare

Un loc de munca in banca iti poate aduce un salariu de pana in 2.000 lei, daca aplici pentru un post full-time, fara responsabilitati executive. Salariile nu difera foarte mult de la o banca la alta, si au scazut cu pana la 50% fata de 2008, spune Daniela Serban, director de recrutare Succes TGM.

Salariile au scazut si la nivel executiv cu pana la 40 de procente, spune Daniela Serban, care mentioneaza ca si pachetul bonus pe care omul de banca il primeste a fost redus considerabil.

Daca iti doresti sa obtii un job de Ofiter de credit in Bucuresti, trebuie sa te astepti la un salariu de aproximativ 1700 de lei, iar daca esti un absolvent fara experienta, trebuie sa te multumesti cu cel mai mic salariu, a mai spus directorul de recrutare.

Ofertele de pe site-urile de recrutare

BRD angajeaza Permanent Supervisor pentru absolventii Academiei de Studii Economice (ASE) care au experienta in banking. In anuntul publicat pe MyJob, se cer aptitudini de analiza, si capacitatea de a opera MS Office, dar si cunostinte minime de IT.

Pentru post au aplicat pe Myjob doar 55 de persoane pana in acest moment, la doar sase zile dupa ce a fost postat, asa ca sansele tale nu sunt tocmai mici.

Tot BRD iti ofera un job de Accounts Payable Operator, daca esti vorbitor de limba franceza si engleza. Din nou, BCR prefera absolventii de ASE si experienta in domeniu.

Un job de Economist Creditare este disponibil la Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP. Daca ai diploma de licenta la o facultate cu profil economic, locuiesti in Bucuresti si ai experienta de minim cinci ani in domeniu poti aplica pentru acest loc de munca in care ti se cere sa analizez documentatia de creditare si sa consulti baza de date a CRB.

Aici poti aplica pentru o pozitie de Consultant Vanzari ING Office, daca ai studii superioare si stii sa lucrezi in Microsoft Office. Pentru acest post trebuie sa fii dispus sa impaci munca de teren si cea de birou, trebuie sa fii sociabil, dinamic, serios si motivat de rezultate, potrivit anuntului BestJobs.

BCR Leasing angajeaza Sef Serviciu Restructurare Credite Corporate, pentru un job cu norma intreaga in Bucuresti. Poti fi ales pentru acest post daca ai studii superioare de lunga durata, economice sau in domeniul restructurarii creditelor. In plus, trebuie sa ai o vechime de cel putin trei ani sau doi, in functie de activitatea pe care ai avut-o pana acum.

Desigur, si aici ai nevoie de cunostinte MS Office, cu accent pe Excel, si cunostinte medii de limba engleza, printre altele.

Libra Bank a pus la bataie patru locuri de Personal Banker in Bucuresti, iar tu ai putea fi unul dintre cei alesi daca ai studii economice, cunostinte de PC si cunosti limba engleza la nivel conversational. Oferta expira in trei zile si, pana acum, 900 de oameni s-au aratat interesati de ea.

OTP Broker a postat un anunt de angajare valabil atat in Bucuresti, cat si in Ilfov, Brasov, Oradea si Ploiesti. OTP are nevoie de Consultanti Bancari in diferite departamente: Asigurari, Intermedieri Financiare, Banci, potrivit ejobs.

Daca ai studii superioare in domeniu si experienta intr-un domeniu bancar, ai deja un avantaj in obtinerea acestui post. In rest, prebuie sa fii in stare sa indeplinesti impreuna cu echipa obiectivele lunare de vanzari, sa ai aptitudini de comunicare interpersonala si initiativa, printre altele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#loc de munca, #loc de munca in banca, #job banci, #salariu banci , #Joburi in banca