Joburi pentru romani in Grecia si Cipru: Salarii si de 700 de euro

Vineri, 08 Martie 2013, ora 17:21
2704 citiri
Joburi pentru romani in Grecia si Cipru: Salarii si de 700 de euro
Foto: The Telegraph

Companiile din Cipru si Grecia care activeaza in domeniul hotelier au pregatit o oferta de peste 2.000 de locuri de munca pentru tineri din Romania, la targul HappySummer JobFair.

Tinerii romani vor putea obtine contracte de munca sezoniere pentru o perioada de 3, 6, 8 sau 12 luni, incepand munca in perioada aprilie - iunie si vor primi salarii intre 450 si 700 de euro net pe luna, in functie de experienta si postul ocupat, precizeaza Icepworld Romania, organizatorul targului, conform Agerpres.

Cazarea si hrana sunt asigurate gratuit de angajatori, iar la finalul contractului tinerii primesc un certificat de calificare in industria ospitalitatii, cu recunoastere internationala.

Targul se va desfasura in zilele de 9,10,11,23 si 24 martie, la Hotel IBIS Casa Poporului din Bucuresti.

La targ vor participa responsabili de recrutare din peste 40 de hoteluri si statiuni de lux din cele doua tari, iar ofertele de locuri de munca se adreseaza tinerilor absolventi de liceu, vorbitori de limbi straine, in special germana, rusa, franceza si elena, care vor sa lucreze in facilitati de cazare din Cipru, Creta, Rhodos, Kos si Corfu.

Locurile de munca disponibile sunt de receptioner, valet, ospatar, ospatarita, barman, barmanita, animator copii, camerista, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar, lucrator mentenanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#joburi tineri romani, #joburi Grecia Cipru, #locuri munca hoteluri, #joburi restaurante , #Joburi sezoniere