Vrei un job? Iata cum poti sa strangi 2000 de euro in vara asta

Sambata, 14 Mai 2011, ora 16:00
2857 citiri
Vrei un job? Iata cum poti sa strangi 2000 de euro in vara asta

Daca te gandesti sa strangi bani vara asta, ai de unde alege. In UE, un job pe timpul verii se plateste in medie cu 700 de euro/luna. Poti alege hotelurile din Grecia si Italia sau poti merge la cules de fructe in Germania.

Pentru o femeie pana in 30 de ani, exista joburi sezoniera in hotelurile din Grecia, unde sezonul se inchide in octombrie. Conditia esentiala este sa stii engleza, franceza sau italiana. Programul este de 8 ore/zi, sase zile pe saptamana, iar orele suplimentare vor fi negociate cu angajatorul.

"Pentru cameriste, salariul porneste de la 600 de euro pe luna. Pentru ospatarite, de la 700. La care se adauga tipsurile (bacsis - n.r.). In Grecia, tipsurile se impart. Un ospatar va lua 6-7% din bacsis, dar si cameristele primesc in jur de 2-3%", spune Narcis Afrasinei, reprezentant al agentiei Work and Travel Club, potrivit Gandul.

Daca te gandesti sa pleci cu familia la munca in strainatate, poti alege varianta Cehia, 3 luni la plantat de puieti de brad.

Conditiile obligatorii sunt cunoasterea limii engleze. singurul dezavantaj este faptul ca transportul si masa nu sunt incluse.

De asemenea, ai posibilitatea de a lucra ca silvicultor pentru 700 de euro. In Germania poti merge la cules de fructe, unde vei fi platit in functie de cantitatea de fructe culese.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#munca strainatate, #munca afara, #job, #job sezonier, #munca in germania, #munca oteluri, #bani , #Joburi sezoniere