Cine mai angajeaza in IT si ce salarii se ofera

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 12:19
9491 citiri
Cine mai angajeaza in IT si ce salarii se ofera

IT-ul ramane un domeniu castigator pentru cei care lucreaza in domeniu si isi cauta o slujba sau pentru tinerii absolventi ai facultatilor de profil. Vezi ce joburi sunt disponbile in prezent si ce salarii se ofera.

Compania Grafton Recruitment intermediaza in Romania mai multe tipuri de joburi IT, cu salarii cuprinse intre 1.000 si 2.000 euro.

Spre exemplu, un administrator de baze de date, care stie sa vorbeasca limba engleza, poate castiga 2.000 euro pe luna.

Programatorii sunt la mare cautare, iar companii precum Oracle, OMV, Dell, Siemens, Microchip sau S&T sunt in cautare de specialisti in diverse platforme de programare. Detalii aici.

Orasele cu oferta cea mai bogata in joburi din IT sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi sau Brasov.

Cele mai multe anunturi de angajare din domeniul IT&C sunt adresate candidatilor cu studii superioare si studentilor.

Cerintele pentru angajarea unui programator php, un alt job foarte cautat, sunt cunostinte solide de PHP, HTML, CSS, JAVAScript, MySql sau XML. Candidatului i se cere sa aiba experienta in dezvoltarea de aplicatii web si sa aiba cunostinte de optimizare SEO.

Potrivit MyJob.ro, salariul mediu pentru jobul de programator este in scadere, de la 535 euro in luna aprilie 2011, la 485 de euro in luna decembrie 2011. Detalii aici.

Topul companiilor angajatoare in IT&C, potrivit MyJob.ro, este condus de Global Expert Consulting, Route 66, Domo Retail si Clixsense Company. Peste 62% din oferte de munca sunt disponibile prin contracte full-time.

#angajari bucuresti, #angajari in romania, #angajari IT , #Locuri de munca in IT