Cauti job? Exista peste 3.800 locuri de munca vacante

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 13:11
2150 citiri
Cauti job? Exista peste 3.800 locuri de munca vacante
Locuri de munca

Peste 3.800 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national, in perioada 6-12 ianuarie, dintre care 3.548 sunt destinate persoanelor cu studii medii, profesionale sau lucratorilor necalificati.

Situatia locurilor de munca vacante arata ca cele mai multe sunt in judetele Iasi - 569, Brasov- 427, Cluj- 307, in timp ce in judetele Calarasi, Ialomita si Caras-Severin sunt disponibile, in total, 8 locuri de munca, informeaza raportul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 289 locuri de munca, pentru ingineri si subingineri, inspector asigurari, director vanzari, manager, consilier juridic sau director de societate comerciala.

Totodata, pentru persoanele cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 3.548 locuri de munca, majoritatea in industria confectiilor, dar si pentru agenti de securitate, soferi si vanzatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca, #anofm, #anofm locuri munca, #locuri munca studii medii, #locuri munca studii supoerioare , #Locuri de munca in Romania