Cresc salariile: Poate doar de frica protestelor

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 13:37
1462 citiri
Cresc salariile: Poate doar de frica protestelor
Salariile si pensiile ar putea creste / Sursa foto: bihon.ro

Declaratiile reprezentantiilor guvernului care spun ca salariile bugetarilor ar putea creste sunt facute ca sa "le inchida gura celor din strada", crede Marin Gruia, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual.

"Nimeni nu garanteaza cresterea salariilor, doar daca Fondul Monetar International va constata ca Romania are o crestere economica. Aceste declaratii sunt pentru a linisti spiritele societatii. Declaratiile acestea, care spun ca se pot creste salariile si pensiile, au fost facute si anul trecut".

Marin Gruia aminteste ca, la inceputul anului, oficialii guvernului spuneau ca nu pot creste salariile si pensiile si ca acest subiect este unul mai vechi.

"Brusc, dupa ce a iesit lumea in strada, nemultumita si revoltata, a venit azi Coalitia si a spus ca va creste pensiile si salariile. Declaratiile sunt facute pentru a-i linisti pe cei din strada, dar nu cred ca se vor linisti.

Ci din contra, cred ca mai rau fac cu asemenea declaratiile. In al doilea rand, avand in vedere ca in luna mai vor incepe campaniile electorale pentru autoritatile locale, e clar ca pica bine, cu o luna inainte, o veste care spune ca vor creste pensiile si salariile".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere salarii, #majorare salarii pensii, #crestere pensii bugetar, #crestere pensii si salarii , #Locuri de munca in Romania