Sport: Ce job te tine cel mai bine in forma

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 08:34
1967 citiri
Sport: Ce job te tine cel mai bine in forma

Poti sa te mentii in forma chiar si mergand pe jos pana la slujba. Vezi care sunt cele mai epuizante joburi din punct de vedere fizic.

Site-ul Glassdoor.com, a alcatuit o lista cu cele mai epuizante joburi din punct de vedere fizic, mentionand chiar ca acestea sunt din ce in ce mai greu de gasit in ziua de azi, cand munca la birou este din ce in ce mai in voga, citeaza Huffington Post.

Iata care sunt unele dintre cele mai grele slujbe si care cer un efort fizic considerabil:

Antrenor de fitness

Ce mod mai sigur de a-ti imbunatatii aspectul fizic si contul din banca decat sa ajuti alti oameni sa se mentina in forma? O astfel de cariera presupune mult antrenament si diverse certificari profesionale.

Pompier

Pentru a deveni pompier trebuie sa iti petreci ore intregi in sala de antrenament pentru ca, pe langa testele la care vei fi supus, de aceste antrenamente depinde viata ta si a colegilor tai. Trebuie sa poti cara echipamente si uniforme grele, iar uneori chiar pe oamenii pe care ii vei salva din incendii.

Dadaca

Daca esti parinte atunci stii ca un mod bun de a-ti pastra silueta e sa alergi dupa copilul tau. Atunci cand esti dadaca, faci asta toata ziua, cu toti copii de care ai grija. Ai nevoie de un nivel ridicat de energie, dedicatie, rabdare si sa poti lucra multe ore incontinuu.

Fotojurnalist

Fotojurnalistii sunt tot timpul in mijlocul actiunii. Majoritatea redactiilor mari lucreaza 24/24 ore, iar fotografii sunt trimisi pe teren la orice ora, pentru a surprinde evenimentele inainte sa fie prea tarziu. Ei se misca incontinuu, alearga, ridica echipament greu si apoi se grabesc sa livreze imaginile surprinse.

Constructor

De dimineata pana seara, muncitorii de pe santier ridica, muta, distrug, taie, cara obiecte grele. Cu cat lucreaza mai sus, cu atat munca devine mai grea, ei trebuind sa isi mentina echilibrul pentru a nu se accidenta. Vara, acestia sunt supusi la munci si mai grele deoarece lucreaza in aer liber, la temperaturi ridicate, pentru mult timp.

Carator de mobila

Caratul de canapele, scaune si paturi toata ziua, in fiecare zi, poate sa te aduca intr-o conditie fizica de invidiat, mai ales atunci cand obiectele nu au loc in lift. Cei care au un astfel de job solicita multiple grupuri de muschi si exista tot timpul pericolul de accidentare.

#antrenor fitness, #job epuizant, #job constructii, #slujbe efort fizic , #Locuri de munca in Romania