Angajatorii din Dubai recruteaza romani

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 17:45
7784 citiri
Angajatorii din Dubai recruteaza romani

Pe langa oferta de locuri de munca din Europa de Vest, romanii pot opta sa munceasca in Dubai, unde exista 300 de locuri de munca pentru romani.

Salariile oferite pentru locurile de munca in Dubai difera in functie de educatia angajatului. Astfel, salariul minim pentru absolventii de liceu este de circa 1.000 de euro, iar salariul minim pentru cei cu studii superioare este de 2.500 de euro, scrie Realitatea.net, citand datele oferite de Tjobs.ro.

Joburile adresate romanilor sunt in principal din domeniul hotelier si al restaurantelor de lux, insa romanii mai pot lucra si ca insotitori de zbor pe liniile aeriene Emirates Airline.

De asemenea, angajatorii din Dubai mai cauta medici, asistenti medicali si personal tehnic.

In ceea ce priveste orele suplimentare, acestea se platesc cu minim 25% in plus fata de programul normal, iar daca sunt efectuate seara, dupa ora 21:00, sunt platite cu minim 50% in plus fata de programul normal.

Durata concediului de odihna variaza in functie de vechimea in munca, iar cei cu vechime intre sase luni si un an beneficiaza de un concediu de 24 de zile.

Daca va decideti sa plecati sa munciti in Dubai, ar trebui sa stiti ca singura zi libera din saptamana este vinerea, iar programul de lucru legal este de maxim opt ore pe zi si maxim 48 de ore pe saptamana, cu exceptia unor domenii precum cel hotelier sau turistic.

#locuri munca Dubai, #romani munca Dubai, #joburi vacante Dubai , #Locuri munca in strainatate