Consiliere profesionala pentru tineri, in cadrul unui eveniment de business

Luni, 31 Martie 2014, ora 11:19
1714 citiri
Consiliere profesionala pentru tineri, in cadrul unui eveniment de business

Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si anunta lista companiilor care investesc in viitorul tinerilor prin intermediul workshop-urilor, activitatilor practice si sesiunilor de consiliere sustinute in Bucuresti.

In perioada 31 martie - 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, companii de top si speakeri specializati in diverse domenii isi dau intalnire cu tinerii profesionisti pentru a le oferi repere despre cum se pot dezvolta in secolul vitezei, "tool-uri" care ii pot ghida spre o cariera de succes si care sunt oportunitatile pe care le ofera acestora.

P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe sunt doar cateva dintre companiile participante, iar binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent in calitate de ambasador al evenimentului, pentru a impartasi participantilor din credintele si valorile care il definesc, dar si importanta acestora in procesul de dezvoltare.

BuzzCamp, evenimentul bianual de business cu target young, a ajuns la cea de-a 11-a editie si se desfasoara in cele mai mari centre universitare din Romania si Republica Moldova, iar in aceasta primavara au fost adaugate 4 orase noi in circuitul national: Constanta, Oradea, Targu Mures, Bacau. Editiile anterioare s-au desfasurat in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara, Galati si Chisinau.

In toamna lui 2013, BuzzCamp a numarat 5932 de participanti preselectati in orasele participante, 43 de companii partenere, 68 de workshop-uri, 23 de fotolii de consiliere si peste 80 de speakeri.

Prin intermediul proiectului, Inspire Group incurajeaza companiile sa interactioneze cu cei mai buni tineri in cadrul conferintelor (unde sunt prezente cele mai apreciate vedete si speakeri motivationali), prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.

#BuzzCamp eveniment tineri, #antreprenoriat tineri , #Oferte job