Peste 3.000 de joburi disponibile online de marti

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 16:37
1753 citiri
Peste 3.000 de joburi disponibile online de marti

Dupa doua editii de succes in Bucuresti si Iasi, cel mai mare targ de recrutare, Angajatori de TOP, continua cu editia online.

Saptamana aceasta, 11-15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP. Prima a avut loc in primavara cand au fost inregistrate 91 510 vizite atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level si a studentilor.

In ceea ce priveste repartizarea vizitelor, 64% dintre cei care au vizitat evenimentul au fost din Bucuresti, in timp ce 36% din alte orase, printre care: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Incepand de astazi si pana pe 15 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera, iar dintre acestea 57% sunt pozitii adresate persoanelor cu 1-5 ani experienta, 34% dintre oportunitati sunt adresate studentilor si persoanelor cu pana la 1 an experienta, iar 9% sunt joburi pentru profesionisti cu peste 5 ani experienta.

In topul oraselor cu cele mai multe pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP Virtual se afla: Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Alaturi de acestea, companiile au deschise pozitii si in orase precum: Arad, Brasov, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Constanta, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera care gazduieste evenimentul, www.hipo.ro.

Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute live cu specialistii in resurse umane si sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 15 noiembrie.

Chiar daca aceasta editie se desfasoara online, candidatii au in continuare ocazia de a interactiona cu reprezentantii companiilor participante si de a primi raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. Prin intermediul solutiei de chat angajatorii vor raspunde in timp real la intrebarile adresate de catre candidati.

In cadrul editiei anterioare, cele mai frecvente intrebari au fost in legatura cu oportunitatile de cariera si competentele urmarite de angajatori, dar si in legatura cu procesul de selectie. Programul cu intervalele orare in care in care vor avea loc sesiunile de interactiune live cu reprezentantii companiilor este disponibil pe www.hipo.ro

Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP

isi desfasoara activitatea in domenii precum: IT&C, financiar-bancar, auto, retail, inginerie, outsourcing.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro Incepand de marti, 12 noiembrie si pana vineri, 15 noiembrie cei care vor accesa platforma evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu o parte dintre companiile participante in intervalul orar 10.00 - 17.00

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Virtual.

#angajatori de top, #joburi online, #targ virtual joburi, #Angajatori de Top online , #Oferte job