Vezi ce salarii poti castiga in strainatate

Marti, 12 Iulie 2011, ora 10:05
2225 citiri
Vezi ce salarii poti castiga in strainatate

Romanii se asteapta sa castige minim 800 de euro in strainatate, dar salariile acestora pot ajunge pana la 4.000 de euro. Vezi in ce domenii.

Salariul unui muncitor in constructii poate urca peste hotare pana la 4.000 de euro pe luna, conform Gandul.

Pentru a te lauda cu aceasta remuneratie, trebuie sa ai o calificare de dulgher, sudor sau tamplat si sa muncesti in Norvegia.

Aproape la fel de bine sunt plaiti si soferii profesionisti, acestia putand castiga si 3.200 euro pe luna.

Mai mult, exista angajatori care asigura si cazarea, serviciile medicale si bani pentru hrana.

"Tarile cu cel mai mare numar de persoane recrutate pentru un loc de munca in strainatate sunt in continuare Spania, Italia si Germania, insa observam o crestere a numarului de locuri de munca disponibile in Norvegia, Danemarca si Suedia", au declarat reprezentantii agentiei de recrutare Thera Group.

3.000 de euro pe luna poate castiga si un responsabil de agentie Rent-a-Car in Franta. Cazarea si asigurarea medicala sunt platite de angajator.

Un sofer profesionist castiga in Norvegia 2.700-3.200 euro pe luna.

Asistentele medicale au salarii de 3.300-4.000 de franci elvetieni pe luna in Elvetia.

Conform agentiei de recrutare, 25% dintre romanii care vor sa munceasca in strainatate doresc un loc de munca in agricultura, 26% in constructii si 16% in industria hoteliera.

"Asteptarile salariale ale candidatilor pornesc de la minim 800 de euro pentru locuri de munca in domenii ca agricultura sau constructiile, pe cand specialistii si muncitorii calificati sunt in cautarea unor locuri de munca platite cu sume cuprinse intre 1000 si 1.500 de euro lunar", spune Cristian Tudorache, director general Thera Group.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loc munca, #munca strainatate, #oferta munca strainatate, #salariu , #Oferte munca