4 dintre cei mai influenti 50 de experti globali in HR vor fi prezenti la BD HR SUMMIT 2017, in 25 si 26 mai

Joi, 11 Mai 2017, ora 17:04
2637 citiri
4 dintre cei mai influenti 50 de experti globali in HR vor fi prezenti la BD HR SUMMIT 2017, in 25 si 26 mai

In data de 25 mai va avea loc la Sala Auditorium a Palatului Regal din Bucuresti evenimentul international BD HR Summit 2017, organizat de Business Days in colaborare cu Academia de HR, in cadrul caruia vor participa peste 350 de persoane implicate in domeniul resurselor umane.

BD HR Summit 2017 se va bucura de prezenta unor experti internationali cu experienta bogata in domeniu, dintre care ii amintim pe: Ann Swain, fondator si Global CEO, APSCo, cu operatiuni in UK, Germania, Singapore si Australia. Aflata in "Global Power 50", topul 50 al celor mai influente femei din HR, realizat de Staffing Industry Analysts, Ann Swain are o experienta de peste 30 de ani in recrutare si este autorul unui best-seller dedicat recrutarii.

Lucy Adams a fost HR Director la BBC, in prezent CEO la Disruptive HR, agentie care ii sustine pe profesionistii in HR sa inoveze si sa dezvolte proiecte adaptate la lumea disruptiva a afacerilor. Nigel Guenole (Goldsmith University of London) este o autoritate internationala in analiza fortei de munca iar Jonathan Ferrar (fost Vicepresedinte de HR la IBM) este autor apreciat la nivel global, influencer in strategie HR, analiza HR si viitorul muncii. Luke Fisher, CEO & Founder, ThanksBox, un startup lansat in 2014, este specializat in programe revolutionare de engagement al angajatilor, construite pe baza unei noi abordari a comunicarii organizationale.

Temele abordate in cadrul evenimentului reprezinta ariile cu impactul cel mai mare in design-ul organizatiilor performante si, din acest motiv, sunt de interes nu doar pentru specialistii de HR dar si pentru antreprenori, manageri si decidenti de top. Acestea vor fi reunite in jurul a patru arii majore ale resurselor umane:

* Atragerea si Recrutarea Talentelor - cum ajungem la cei de care avem nevoie intr-o piata ultra-competitiva?

* Recrutarea prin Social Media - Alternativa sau inlocuitor al solutiilor clasice?

* Retentie si Engagement - Securizarea talentelor sau cum transformi munca in pasiune?

* Inovatii in HR - Trenduri si directii pentru viitor, incotro ne indreptam, ce trebuie sa pregatim inca de azi pentru a fi in top maine.

18 speakeri de top romani si 7 speakeri internationali vor aduce in discutie, pe de o parte, solutii testate si validate deja in practica, al caror rezultat si impact este dovedit si care trebuie doar intelese si ajustate la propriile nevoi. Specialistii si expertii invitati vor impartasi din experienta lor, venind cu studii de caz concrete si cu exemple practice.

Pe de alta parte, in sectiunea dedicata Inovatiei in HR vor fi abordate o serie de idei noi, directii si dezvoltari posibile pe care le vom putea vedea materializate in anii care urmeaza si a caror implementare poate aduce un avantaj strategic. Fiind in permanent in contact cu oamenii, HR-ul reflecta fidel preocuparile si evolutia celor mai importante trenduri iar BD HR Summit isi propune sa surprinda aceste directii inca in faza de formare, oferind participantilor sansa de a se pronunta asupra lor.

"BD HR SUMMIT 2017 vine ca o urmare fireasca a concluziilor extrase din cercetarile efectuate in ultimii 2 ani. Cercetari care au relevat ca, la nivel de top si middle management, 7 din topul primelor 10 preocupari si provocari sunt legate de managementul resurselor umane, in special pe partea de atragere a personalului potrivit pentru joburile disponibile si, in al doilea rand, pe partea de retentie si implicare a personalului existent. Daca acum cativa ani acest fenomen era mai predominant in anumite industrii si zone ale tarii, astazi interpretarea rezultatelor ne conduce catre concluzia ca acest fenomen a devenit unul general, indiferent de domenii, de regiune, de pozitii.

Fideli misiunii noastre de a ajuta mediul de business romanesc in gasirea, in primul rand, a unui echilibru dinamic pe care sa se poata dezvolta sustenabil, am creat acest eveniment si am invitat 4 dintre cei mai importanti 50 de influentatori din domeniul HR la nivel global, alaturi de alti 3 Guest Speakeri straini, cu vasta experienta practica, precum si 18 speakeri din Romania care sunt experti sau directori de HR in cele mai importante 50 de companii din Romania. Evenimentul este o ocazie unica de dezvoltare profesionala si networking cu elita profesionistilor de HR din Romania si, nu in ultimul rand, un bun mod de a te pune la curent cu ultimele tendinte si noutati din managementul resurselor umane. E un eveniment pe care niciun profesionist din domeniul resurselor umane nu ar trebui sa-l rateze", declara Laszlo Pacso, fondatorul platformei Business Days.

"Intr-o lume in continua schimbare, amplificata de progresul tehnologic si in care deficitul de talente nu mai este doar o statistica, ci a devenit un risc real pentru functionarea si dezvoltarea companiilor, HR-ul este una dintre functiunile esentiale intr-o organizatie. Munca nu mai este despre munca, recrutarea devine tot mai mult o activitate de marketing, organizatiile se transforma in spatii de realizare personala unde angajatii sunt mai degraba parteneri sau intraprenori: toate acestea reprezinta directii si tendinte deja manifeste in piata muncii.

Ne propunem in acest context sa abordam la BD HR Summit 2017 cele mai de actualitate teme ale HR-ului modern, intr-un amplu eveniment la care sunt invitati sa participe trend- setteri, experti, profesionisti si companii care au capacitatea de a modela lumea resurselor umane.

Diversitatea companiilor si industriilor pe care le reprezinta vor asigura participantilor accesul la o imagine completa asupra stadiului actual al HR-ului in Romania si al provocarilor cu care se confrunta acest domeniu si reprezinta o sansa in plus de a avea acces la Best Practices", declara Sorin Faur, presedintele Academiei de HR.

Evenimentul se adreseaza:

- Managerilor de top si executivilor care, fiind la conducerea companiilor lor, recunosc in HR un partener de business, nu doar un departament suport si vor astfel sa isi fundamenteze mai bine deciziile de leadership;

- Directorilor si managerilor de HR, care vor sa inteleaga directiile strategice in care se indreapta domeniul lor si sa se pregateasca pentru viitor, intrand in contact cu cei care produc schimbarea;

- Expertilor in recrutare si Talent Aquisition care doresc sa fie la curent cu cele mai noi si creative metode de atragere a candidatilor de valoare;

- HR Business Partnerilor care vor sa aprofundeze atat limbajul resurselor umane, cat si limbajul de business, descoperind solutii de translatare a actiunilor de HR in cifre cu impact;

- Specialistilor in cultura organizationala, mereu preocupati de comunicarea si implementarea valorilor companiei si care au nevoie de solutii de consolidare a echipelor si de loializare a talentelor;

- Antreprenorilor, cei care, fie singuri, fie impreuna cu echipa de HR, trebuie sa ia decizii majore privind managementul talentelor si care isi doresc sa inteleaga mai bine provocarile cu care se confrunta zi de zi;

- Furnizorilor de servicii si produse de si pentru HR (firme de recrutare, de training, payroll, leasing de personal, firme de software specializat, consultanta, dreptul muncii, etc) si care doresc sa fie la curent cu nevoile si problemele de interes ale clientilor lor;

- Membrilor comunitatii de HR in general, cei care sunt in permanenta cautare de solutii practice dar si idei avangardiste ce pot oferi avantaje nebanuite in razboiul pentru talente.

Evenimentul le va oferi participantilor nu doar informatii de calitate aduse de speakeri de prestigiu consacrati in companii de renume, ci si prilejul de a schimba idei, precum si energia si inspiratia de a declansa schimbarile pe care doresc sa le implementezi ca urmare a celor descoperite.

Inscrierile se pot face la aceasta adresa, fiind disponibile mai multe pachete de acces.

#BD HR SUMMIT 2017 , #Resurse umane