GDF Suez investeste 4 mil lei in pregatirea angajatilor

Vineri, 20 August 2010, ora 14:18
1921 citiri
GDF Suez investeste 4 mil lei in pregatirea angajatilor

GDF SUEZ Energy Romania a anuntat vineri ca a obtinut fonduri europene nerambursabile in valoare de 4,04 milioane lei din Fondul Social European si bugetul national in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, conform NewsIn.

Finantarea este destinata implementarii programului de formare profesionala ,,Imbunatatirea competentelor, flexibilitatii si performantelor angajatilor, in vederea adaptarii la actualul context socio-economic".

Programul vizeaza perfectionarea abilitatilor si a competentelor profesionale pentru 220 de angajati din cadrul Directiei Clienti Rezidentiali si Business.

Din suma totala a proiectului de 6,94 milioane lei, valoarea fondurilor europene nerambursabile este de 4,04 milioane lei, iar contributia financiara a companiei este de 2.90 milioane lei.

"Am conceput acest program de formare profesionala in vederea perfectionarii angajatilor pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri.

Programul se incadreaza in strategia noastra de resurse umane care pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilitatilor si a competentelor angajatilor' a declarat directorul general al GDF SUEZ Energy Romania,Yvonnick David.

Programul se va desfasura pana in februarie 2012.

Pentru acest proiect au fost selectati angajatii care constituie interfata cu clientii companiei in vederea dezvoltarii competentelor de relationare cu clientii. Acestia vor urma cursuri din domeniul comunicarii, relatiei cu clientii, tehnici de feedback si managementul timpului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#gdf, #suez, #angajati, #fonduri , #Resurse umane