Grupul Rompetrol schimba echipa de management

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 18:16
2247 citiri
Grupul Rompetrol schimba echipa de management

Grupul Rompetrol va opera o serie de schimbari in echipa de management, iar activitatile de profil ale grupului vor fi grupate de la 1 august in cinci mari arii operationale, potrivit unui comunicat emis vineri de Rompetrol, relateaza NewsIn.

Noua echipa este formata din noul director general Saduokhas Meraliyev, Andre Naniche (director general adjunct), Alibek Zhilbayev (director al diviziei de Trading), Yerzhan Orynbassarov (directorul diviziei de Dezvoltare Corporatista si Servicii Industriale) si Dmitry Grigoryev (director financiar si centru corporatist).

Totodata, Cosmin Cocean si Titov Buzescu supervizeaza in continuare activitatea diviziilor Rafinare si Petrochimie si Retail.

"Suntem increzatori ca noua structura de management va contribui la atingerea obiectivului companiei de a deveni una din cele mai performante organizatii de marketing si vanzari din industria petroliera", a declarat directorul general al Grupului Rompetrol, Saduokhas Meraliyev.

De asemenea, activitatile de profil ale Grupului vor fi grupate de la 1 august in cinci mari arii operationale: retail, rafinare si petrochimie, trading, dezvoltare corporatista (marketing si comunicare, resurse umane si juridic) si servicii industriale, precum si finante si centru corporatist (administrativ si achizitii, IT).

Grupul Rompetrol este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Franta, Romania, Spania si Europa de Sud-Est.

Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare de produse petroliere, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Compania KazmunaiGaz a preluat integral in iunie 2009 pachetul de actiuni al Grupului Rompetrol, dupa achizitia in august 2007 a 75% din capitalul Rompetrol.

Grupul are peste 9.000 de angajati in 12 tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#grup, #rompetrol, #management , #Resurse umane