Incepe Scoala de Vara in domeniul resurselor umane

Joi, 12 Iulie 2012, ora 17:45
2129 citiri
Incepe Scoala de Vara in domeniul resurselor umane

Cea de a VI-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation incepe joi, proiectul constituind platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniu. Astfel, evenimentul se adreseaza studentilor din anii terminali si masteranzilor, care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane.

In urmatoarele doua saptamani, tinerii vor avea parte de seminarii si training-uri sustinute de catre profesionisti de renume din domeniul resurselor umane, structurate pe sapte module: Modul recrutare si selectie; Modul legislatie si relatii industriale; Modul instruire si dezvoltare profesionala; Modul compensatii si beneficii; Modul managementul performantei; Modul dezvoltare organizationala si Modul strategie de resurse umane.

Pe langa volumul mare de informatie la care vor fi expusi, studentii vor lua parte si la vizite de companie la doua mari organizatii: Renault - Centrul tehnic Titu si Danone, vor lucra in echipe la un studiu de caz si vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala. Din experienta anilor trecuti, dupa finalizarea cursurilor, o parte dintre participantii Scolii de Vara beneficiaza de internship-uri la unele dintre companiile partenere sau chiar sunt angajati de catre acestea.

#Scoala de Vara HR Club Next, #scoala de vara resurse umane, #scoala de vara studenti , #Resurse umane