Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Perspectivele strategice asupra mobilitatii internationale a angajatilor sunt abordate la "Work in motion. A workforce mobility conference"

Perspectivele strategice asupra mobilitatii internationale a angajatilor sunt abordate la "Work in motion. A workforce mobility conference"


BusinessMark anunta organizarea evenimentului Work in motion. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 23 mai 2017 la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Epoca moderna este caracterizata de viteza, flexibilitate si mobilitate. Globalizarea a determinat companiile sa isi defineasca international strategiile de business. Acest context a determinat dinamica fortei de munca sa se modifice, iar politicile la nivel de mobilitate a angajatilor s-au schimbat in ultimii ani. Astfel, ne propunem sa abordam tema mobilitatii angajatilor intr-o dezbatere axata pe elemente practice.

"Ce inseamna pentru mediul de afaceri aplicarea strategiilor de mobilitate internationala? Cum influenteaza globalizarea acest proces si care sunt programele la care apeleaza reprezentantii departamentelor de Resurse Umane? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne propunem sa raspundem. Am pregatit evenimentul Work in motion cu gandul ca este mai mult decat o conferinta, reprezinta mediul propice pentru dezbatere", a declarat Andreea Paun, Managing Partner, BusinessMark.

Participantii prezenti se intalnesc in cadrul conferintei cu urmatorii specialisti:

* IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC Romania
* OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director - Gosselin Mobility
* CORINA MINDOIU, Senior Manager, People Advisory Services, EY Romania
* MARIAN HANGANU, Sales Manager, Romanian Software
* CLAUDIA STAN, People Services Manager, KPMG Romania
* NADIA BADEA, Regional HR Manager SEE, 3M
* MONICA MARDARE, Director Resurse Umane, Luxoft Professional Romania
* SIMONA SCUTARU, Country HR Director, Federal-Mogul Motorparts
* MONICA STEFAN, Global Mobility Manager, Tenaris

Evenimentul Work in motion. A workforce mobility conference este dedicat directorilor generali, adjuncti si de resurse umane, legal managerilor, managerilor payroll & salarizare, directorilor financiari, antreprenorilor.

Conferinta este organizata de BusinessMark alaturi de Gosselin Mobility si Romanian Software. Partenerii media ai conferintei sunt: BusinessCover, Portal HR, Manager.ro, LeadersReunited, NewMoney, Ziare.com, Business24, Transilvania Business, FEMEIINAFACERI, Jurnalul de Afaceri, MLM News, Economiaonline, Startups.ro, Roportal, Antreprenorinromania, Debizz, Vox Capital, SaptamanaFinanciara, Chalbert, Administratie.ro, Calendar Evenimente, Plan de afacere, Bucuresteni.ro, Legal Marketing, Promo Afaceri, MediaRabbit, Avocatura, Manager Express, PRBox, Rbeconnect, Finzoom, Revista Valoarea, Global Manager.

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1403 ori