Piata de training din Romania va ajunge la 30 milioane euro anul acesta

Marti, 11 Septembrie 2007, ora 13:56
1287 citiri

Piata de training din Romania este evaluata la 30 milioane de euro pentru finele acestui an pe fondul cresterii investitiilor realizate de companii in resursele umane, conform unui studiu realizat de Corporate Dynamics International si portalul Business-Edu.

"30 de milioane de euro este valoarea estimata a pietei de training din Romania pentru 2007. O crestere substantiala fata de anul trecut care reflecta tendintele de pe piata muncii din Romania. Bugetele de 100.000 - 300.000 de euro au devenit ceva curent, recordurile depasind cifra de un milion pentru ca dincolo de tehnologie sau oportunitati oamenii sunt resursa cea mai importanta a unei companii", se arata in comunicat.

Business-Edu va organiza si anul acesta Training 2007 o conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. Training 2007 reuneste firmele de training si de programe educationale pentru business, manageri, hr manageri si factori de decizie din companii.

Prin participarea la Training 07 publicul are ocazia sa intre in contact cu cele mai noi programe de training si cei care le implementeaza, eficienta trainingului si instrumentele de masurare ale recuperarii investitiei devenind subiecte din ce in ce mai importante odata cu cresterea bugetelor alocate de companii pentru calificarea fortei de munca.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.