Un europarlamentar cere demisia lui Seitan

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 16:31
1170 citiri
Un europarlamentar cere demisia lui Seitan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan solicita demisia ministrului Muncii, Mihai Seitan, deoarece in urma unei verificari a Comisiei Europene din data de 11 februarie, au fost suspendate temporar rambursarile catre Romania pe Programul Dezvoltarea Resurselor Umane, relateaza NewsIn.

"Reactia europarlamentarului vine dupa ce reprezentantii Autoritatii de resort pentru finantarile din Fondul Social European si cei ai Curtii de Conturi au admis miercuri, cu ocazia unei mese rotunde organizata de Coalitia 112 pentru fonduri structurale ca, in urma unei verificari a Comisiei Europene din data de 11 februarie, au fost suspendate temporar rambursarile catre Romania pe Programul Dezvoltarea Resurselor Umane.

Motivul principal al suspendarii temporare a rambursarilor este functionarea defectuoasa a Sistemului electronic - SMIS", se arata intr-un comunicat al delegatiei PSD in PE. Ivan sustine ca Seitan a ocultat decizia luata de CE.

"Este incredibil ceea ce se intampla. Aici nu este vorba doar de incompetenta, ci de intentia deliberata a Guvernului de a ascunde date de interes pentru public", a afirmat Catalin Ivan.

Eurodeputatul avertizeaza ca mentinerea in functie a lui Mihai Seitan va decredibiliza total autoritatile romane, in fata institutiilor europene.

Totodata, Ivan cere de urgenta Guvernului sa prezinte stadiul indeplinirii planului de remediere a deficientelor semnalate de oficialii europeni. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#demisie, #ivan, #seitan , #Resurse umane