3.300 de posturi disponibile in cadrul Angajatori de TOP

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 13:49
1857 citiri
3.300 de posturi disponibile in cadrul Angajatori de TOP

Peste 15.000 de profesionisti si studenti sunt asteptati sa aplice pentru cele 3.300 de posturi oferite de cele 90 de companii participante la Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna.

Urmatoarea editie a Angajatori de TOP va avea loc intre 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, iar oferta angajatorilor va acoperi o varietate foarte mare de domenii de activitate si niveluri de experienta: dezvoltare software, securitate IT, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, constructii, resurse umane si consultanta.

Toamna reprezinta o perioada in care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat si de evolutia pozitiva a numarului de pozitii deschise oferite de companii.

"Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut nevoia de recrutare a crescut, pozitiile fiind mai multe si mai diversificate. Si pentru perioada urmatoare, planurile noastre pun accentul pe recrutarea de ingineri experimentati, avand si pozitii noi deschise ce presupun cunostinte avansate de Software: C, C++, Java" a declarat Delia Chiricescu, Managing Director, Microchip Technology Romania.

"In 2013 nevoile de recrutare ale companiei au inregistrat o usoara crestere fata de aceeasi perioada a anului 2012, datorita unor proiecte strategice ale companiei care au fost demarate inca de anul trecut (dezvoltarea retelei de vanzari, dezvoltarea Centrului Relatii Clienti, dezvoltarea Diviziei de BPM&IT)" a declarat si Gabriel Chirvase, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la eveniment, a reiesit faptul ca 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti si 25% pentru seniori si manageri.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE - sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii pot participa la workshop-uri de cariera si conferinte unde au sansa sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera si posibilitatile de dezvoltare profesionala.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro.

Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie, si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

#Angajatori de TOP 2013, #locuri munca Bucuresti, #targ joburi 2013, #angajatori Bucuresti , #Stiri Locuri de munca