400 de angajati din cadrul Directiilor de Sanatate Publica, concediati

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 00:03
1255 citiri
400 de angajati din cadrul Directiilor de Sanatate Publica, concediati

Un numar de 400 de angajati din cadrul Directiilor de Sanatate Publica din intreaga tara vor fi concediati, iar 84 de directori adjuncti isi vor pierde functiile a anuntat marti, la Vaslui, ministrul Sanatatii, Attila Cseke, potrivit Mediafax. 

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a declarat ca cei 400 de angajati din cadrul Directiilor de Sanatate Publica vor fi disponibilizati imediat dupa publicarea noilor organigrame ale institutiilor in Monitorul Oficial.

Prin acelasi ordin al ministrului Sanatatii, 84 de directori adjuncti din cadrul Directiilor de Sanatate Publica vor fi eliberati din functie.

"Intr-o saptamana, ordinul cu noile organigrame ale Directiilor de Sanatate Publica va fi publicat in Monitorul Oficial, organigrame prin care sunt reduse 400 de posturi, prin disponibilizare de personal.

De asemenea, vor disparea si 84 de posturi de directori adjuncti, asa cum am mai anuntat, de altfel, si cu alte ocazii", a declarat Attila Cseke.

Noile organigrame ale Directiilor de Sanatate Publica din tara au la baza numarul de locuitori din fiecare judet, media disponibilizarilor fiind de zece angajati pe institutie. 

#angajati, #sanatate, #publica, #concediati , #Stiri Locuri de munca