5 companii multinationale au planuri de recrutare pentru 250 de tineri din Romania

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 12:40
2074 citiri
5 companii multinationale au planuri de recrutare pentru 250 de tineri din Romania
Foto: hipo.ro

Editia cu numarul 8 Top Talents Romania va avea loc anul acesta in perioada 14-15 mai la Hotel Caro din Bucuresti.

Cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesionala si oportunitati de cariera.

Studenti in ani terminali de facultate, masteranzi, doctoranzi si proaspat absolventi cu rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare sau experienta internationala se pot inscrie GRATUIT pana pe 29 aprilie pe site-ul Top Talents Romania.

5 companii multinationale, lideri in industria lor, care investesc in dezvoltarea tinerilor cu potential vor fi prezente la editia din 2015 Top Talents Romania. Angajatorii prezenti au anuntat o serie de oportunitati de cariera pentru cei 250 de finalisti Top Talents Romania. Printre acestea sunt:

  • Vodafone Management Trainee - Discover
  • Vodafone Discover Program in Technology
  • Philips Commercial Trainee Program
  • Unilever Future Leaders Program - Marketing & Sales
  • Unilever Summer Internship in Marketing, Sales & Finance
  • Internship Program - L'Oreal Romania
  • Trainee@ BRD
  • In acest an, Top Talents Romania va avea loc in perioada 14 - 15 mai la Hotel Caro din Bucuresti si va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, oportunitati de cariera precum: programe de internship, trainee si management trainee.

    Agenda evenimentului este structurata astfel incat sa ofere o experienta solida de invatare si socializare celor 250 de finalisti. Vor fi conferinte sustinute de leaderi din companii multinationale, zone de interactiune precum Networking Career Corners, sesiuni de teambuilding, studii de caz, workshop-uri ale companiilor partenere.

    Inscrierea la Top Talents Romania este gratuita si se realizeaza pe Hipo.ro, la sectiunea Top Talents Romania, pana pe 29 aprilie. Dupa aceasta etapa, aplicantii trec printr-un proces de selectie si evaluare, iar in functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in aplicarea unor teste care evalueaza abilitatile numerice si logice. In final, cei mai buni 250 de candidati sunt invitati la Top Talents Romania, pe 14 - 15 mai.

    Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe site-ul Top Talents Romania.

    #Top Talents Romania 2015, #oportunitati carira top talents , #Stiri Locuri de munca