A crescut in saracie, iar acum e la Davos si vrea sa schimbe lumea

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 09:37
1335 citiri
A crescut in saracie, iar acum e la Davos si vrea sa schimbe lumea
Foto: YouTube/World Economic Forum

Un tanar britanic incearca sa schimbe lumea la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia, unde se afla o mare parte dintre cei mai puternici oameni de pe planeta.

Alvin Carpio, in varsta de 28 de ani, s-a nascut si a crescut in Newham, unul dintre cele mai sarace cartiere ale Londrei, relateaza Business Insider.

Mama lui a ajuns in Marea Britanie pe cand avea 19 ani si s-a angajat la un hotel, unde facea curatenie in camere. La scurt timp, sotul sau a urmat-o in Regatul Unit. El s-a angajat ca ospatar, insa a murit cand Alvin Carpio avea doar 9 ani, asa ca familia sa a trait de atunci doar dintr-un singur salariu.

In ciuda traiului dificil, Alvin nu a apucat-o pe cai gresite, asa cum s-a intamplat cu fosti colegi de-ai sai, care au ajuns la inchisoare pentru jaf sau omoruri, ori traiesc din ajutoare sociale.

Alvin Carpio se afla in aceste zile la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia, eveniment care a adunat 2.500 dintre cei mai influenti oameni ai planetei. ...citeste mai departe despre "A crescut in saracie, iar acum e la Davos si vrea sa schimbe lumea" pe Ziare.com

#saracie discutii Davos, #forum economic Davos, #eradicare saracie, #saracie Forum Economic Davos , #Stiri Locuri de munca