Adevarul despre integrarea persoanelor cu handicap pe piata muncii - care sunt principalele obstacole

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 14:09
1469 citiri
Adevarul despre integrarea persoanelor cu handicap pe piata muncii - care sunt principalele obstacole
Foto: Wikipedia

Nivelul scazut de educatie si lipsa accesibilizarii raman cele mai importante obstacole in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii din Romania, potrivit unui studiu recent.

Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania (ONPHR) a organizat, joi, dezbaterea publica "Bariere in integrarea si reintegrarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati", potrivit comunicatului remis Ziare.com.

La acest eveniment au participat aproximativ 80 de persoane: specialisti din cadrul ONG-urilor, autoritatilor publice si companiilor private, cat si persoane cu dizabilitati.

Studiul a venit in completarea studiului privind reabilitarea si integrarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati, realizat in cadrul proiectului cu finantare europeana - EXCELNET.

Educatia: o bariera majora in calea integrarii pe piata muncii a persoanelor cu handicap

Educatia mai constituie un obstacol major in calea integrarii persoanelor cu dizabilitati in viata sociala si, mai ...citeste mai departe despre "Adevarul despre integrarea persoanelor cu handicap pe piata muncii - care sunt principalele obstacole" pe Ziare.com

#munca persoane handicap, #munca persoane dizabilitati, #locuri munca persoane handicap, #locuri munca persoane dizabilitati , #Stiri Locuri de munca